Trouwfilm Woudenberg: vandaag is het de mooiste dag van Gerard & Lenneke! Ondanks alle beperkende maatregelen zijn ze vandaag getrouwd. Cinemora is hierbij aanwezig om alles professioneel op video vast te leggen.

De ontmoeting

Het is 05.00 uur als de wekker rammelt. Buiten is het donker en stil. In alle rust bereid ik me voor op deze dag. Vandaag ben ik verantwoordelijk voor het vastleggen van het huwelijk van Gerard & Lenneke.
Drie kwartier later verlaat ik Eck en Wiel en rij ik richting Woudenberg. Via Rhenen en Veenendaal arriveer ik een paar minuutjes te vroeg bij de bruid. Gelukkig vindt ze dat niet erg want ook zij was al vroeg op. De kapster is al even bezig en de visagiste komt iets na mij binnen. Twee tellen later volgt ook de fotograaf en zijn te troepen compleet.
Na de nodige beelden geschoten te hebben, ga ik naar de bruidegom om hier het vertrek te filmen. Uitgezwaaid door familie gaat hij op hoge snelheid richting de bruid. Zodra hij de bruid heeft opgehaald, rijden we naar Kasteel Renswoude voor de foto- en videoreportage.

De foto- en videoreportage

Het is echt prachtig weer. De zon schijnt en de natuur zorgt voor adembenemende kleuren. Het bruidspaar geniet er ook erg van en dit levert mooie en ontspannen plaatjes op. De tijd gaat veel te snel voorbij en we moeten al weer terug naar het ouderlijk huis van de bruidegom. De daggasten staan hier het bruidspaar al op te wachten om ze onder luid applause te verwelkomen. Ook staat hier een kopje koffie met wat lekkers klaar.

De ceremonie & inzegening

Voor de voltrekking van het burgerlijk huwelijk gaan we naar De Dennen in Renswoude. De ambtenaar vraagt het bruidspaar of ze elkaar aannemen als man/vrouw waarop ze allebei “JA” antwoorden. Na de kus worden de ringen gewisseld en mag de trouwakte getekend worden. Gerard en Lenneke zijn man en vrouw!
Vervolgens gaan we lunchen en worden de portretjes van de daggasten geschoten. Hierna wordt in de kerk van Lunteren een zegen gevraagd. Omdat er vanwege Covid-19 geen feest gegeven mag worden, wordt de dag afgesloten met een diner.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Gerard & Lenneke, Trouwfilm Woudenberg, Videograaf Woudenberg, Videograaf Lunteren, Trouwfilm Lunteren, Trouwfilm Renswoude, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland