Videograaf & Cinematograaf

Wilfred van den Assem

15
jaar ervaring
196
tevreden bruidsparen
2084
draaiuren camera
7081
minuten trouwfilm
Wie ben ik

Over jullie videograaf

Waarschijnlijk zijn jullie erg benieuwd naar het gezicht achter Cinemora. Daarom wil ik graag iets meer over mij vertellen.

Ik ben dus Wilfred van den Assem, geboren op 2 juli 1978 in Brakel. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of fietsen. Even ontspannen, mijn hoofd leegmaken. Hierna kan ik me weer helemaal fris op de montage van een trouwfilm storten.

Want dat is mijn grote passie. Het filmen van mensen en de belangrijke momenten in hun leven! En dan in het bijzonder de trouwdag.
Het vastleggen van de sfeer van die dag, dáár ga ik voor. Als videograaf streef ik er dan ook altijd naar om mezelf te overtreffen.

Mijn beelden schiet ik op een natuurlijke en ongedwongen manier. Deze zorgen dan ook voor een tijdloze herinnering. Een herinnering die ik graag voor jullie vastleg.

Wat doe ik

Werkwijze van jullie videograaf

Videografie en cinematografie is mijn vak. Dit doe ik fulltime.
Vanuit een professionele houding zal ik dan ook jullie bruiloft vastleggen. Om niets aan het toeval over te laten, heb ik altijd reserve apparatuur bij me. Ook maak ik een extra backup van al jullie data. Allemaal zaken die horen bij het goed uitoefenen van mijn vak.

Dit betekent natuurlijk niet, dat ik niet betrokken ben bij jullie als persoon. Iedereen is anders en daarmee ook iedere bruiloft. Dat maakt dit werk ook juist zo leuk. En terwijl ik professioneel bezig ben, kan ik ook genieten van alle mooie momenten op jullie trouwdag.

Maar voordat het allemaal zover is, maken we eerst kennis met elkaar. Hierdoor voelt het al wat vertrouwd wanneer ik kom filmen.

Bruidsparen die ik al heb mogen filmen, omschrijven mijn stijl als: creatief, perfectionistisch en met oog voor details.

Wat gebruik ik

Apparatuur van jullie videograaf

Sony A7S III
Sony A7S III
De Sony A7S III is een op video georiënteerde full-frame camera. Compact maar met grootse prestaties. Bovendien beschikt hij over de volgende eigenschappen:
– 4K beelden;
– sublieme kleuren;
– hoge lichtgevoeligheid;
– compact formaat.
Zodoende is deze camera mijn favoriet om jullie huwelijk mee te filmen.

Panasonic GH5
Panasonic GH5
Deze camera heeft zich de afgelopen jaren al ruimschoots bewezen en blinkt uit in:
– 6K haarscherp beeld;
– natuurgetrouwe kleuren;
– uiterst compact.
Veel huwelijken heb ik met deze camera mogen vastleggen. Daarom zet ik hem nog steeds met veel plezier in als 2e camera. Bijvoorbeeld tijdens jullie ceremonie of kerkdienst.

DJI Mavic Pro Drone
DJI Mavic Pro
De DJI Mavic Pro is een kleine opvouwbare 4K drone met bijzondere eigenschappen:
– 4K beelden;
– ruim 25 minuten vliegtijd;
– stabiele opnamen.
Sinds begin 2021 ben ik gecertificeerd drone operator. Daardoor kan en mag ik deze drone veilig inzetten. Natuurlijk alleen op toegestane locaties en als het weer het toelaat.

Ongekende mogelijkheden

Showcase

Ga ook eens naar mijn Weblog voor een overzicht van verschillende trouwclips en Same Day Edits.
Willen jullie graag een complete trouwfilm zien?
Dit is natuurlijk geen probleem! Jullie zijn van harte welkom om deze bij mij thuis te komen bekijken.
Neem hiervoor contact met mij op zodat we een persoonlijke afspraak kunnen maken.