Portfolio & Weblog

Trouwfilm & Same Day Edit

Sinds 2009 heb ik al veel huwelijken mogen filmen. Gelukkig altijd tot grote tevredenheid van het bruidspaar. En om dit succes te blijven evenaren, neem ik mijn taak als professioneel videograaf uiterst serieus.
Geen huwelijk is voor mij hetzelfde. Achter iedere trouwfilm en ‘Same Day Edit’ zit een mooi persoonlijk verhaal. Het is het verhaal van de liefde. Het is een verhaal dat ik maar wat graag vertel.

Daarom plaats ik hier regelmatig een nieuwe trouwfilm of ‘Same Day Edit’.
Familie en vrienden kunnen zo nog even de sfeer van de dag proeven. Bruidsparen die op zoek zijn naar een videograaf voor hun trouwdag krijgen zo alvast een beeld van de kwaliteit die ze kunnen verwachten.

Hopelijk hebben jullie de films met veel plezier bekeken. Ik heb ze in ieder geval met liefde gefilmd en gemonteerd.
Tip: willen jullie nog meer werk van mij bekijken: op videograaf.eu zijn nog meer trouwfilms te vinden die ik in de periode van 2009 – 2019 heb gemaakt.