Intieme momenten krachtig samengevat

Intimate Reel

8
uur filmen
3
minuten clip
10
minuten film
999 ,00
euro
Trouwfilm: Intimate Reel

Sinds begin 2020 hebben we er mee te maken: Covid-19 oftewel het Corona-virus. Zodra dit virus de kop op steekt, gaan de sectoren waar jullie mee te maken hebben, half of zelfs helemaal op slot. Consequenties: minder mensen tijdens de ceremonie, minder daggasten, minder avondgasten of zelfs helemaal geen feest. Gelukkig laten jullie je niet tegenhouden; jullie gaan toch trouwen!

Desondanks zal jullie trouwdag in een kleine en intieme setting verlopen. Als reactie hierop heeft Cinemora het pakket ‘Intimate Reel’ in het leven geroepen. Met dit pakket, dat bestaat uit zo’n 8 uur filmen¹, is het toch mogelijk om alle intieme momenten van jullie trouwdag op video vast te leggen. Voor familie en vrienden die niet aanwezig kunnen zijn, kan de ceremonie live gestreamd worden.
Om vervolgens de dag toch beetje feestelijk te maken is dit pakket inclusief ‘Same Day Edit’, een trouwfilm van 10 minuten en eventueel inzet van de drone².
De Same Day Edit plaats ik zo snel mogelijk online. Hierdoor kan iedereen die niet aanwezig kan of mag zijn, zich toch verbonden voelen met jullie en jullie dag.

Uiteraard kan dit pakket ook gekozen worden wanneer er geen lock-down of corona-maatregelen van kracht zijn.

Voor de montage van zowel de trouwfilm als de ‘Same Day Edit’ mogen jullie zelf muziek aanleveren.
Bij dit pakket is één correctieronde inbegrepen. Dit houdt in dat ik, na de montage, een conceptversie online plaats. Hiervan stuur ik een link naar jullie door, waarna jullie eventuele kleine wijzigingen kunnen doorgeven. Na akkoord stuur ik jullie trouwfilm als digitale download door.

¹ Meerprijs extra uren: € 30,00 per half uur.
² Als het weer en de locatie dit toelaten.


Aanvraagformulier

Velden met een * zijn verplicht.
Vanzelfsprekend ga ik uiterst zorgvuldig met jullie gegevens om en gebruik deze alleen om jullie aanvraag te behandelen.