Cinematisch sprookjeshuwelijk op kasteel

Videograaf Wijk bij Duurstede: Vandaag ben ik door Erwin & Jessica uitgenodigd om van hun sprookjeshuwelijk een cinematische trouwfilm te maken.
Het bruidspaar heeft als locatie kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede gekozen.

Langzaam draai ik met mijn drone een rondje om kasteel Duurstede. In de verte hoor ik de ratelende paardenhoeven van een 2 span met koets. Prins Erwin komt er aan!
Op de authentieke ophaalbrug blijft hij staan wachten tot hij door jonkvrouw Jessica op zijn rug wordt getikt. Langzaam draait hij zich om en er volgt een spontane ontmoeting.

Foto- en videoreportage

Omdat de lucht dreigende vormen begint aan te nemen, starten we direct met de foto- en videoreportage. Dit doen we op de binnenplaats en in de tuin van het kasteel. Terwijl we druk bezig zijn begint het te regenen. We schieten snel de laatste beelden en het bruidspaar gaat dan op pad voor een tochtje met de koets. Ondertussen arriveren de daggasten en als het bruidspaar terugkeert bij het kasteel valt de regen met bakken uit de lucht.

Huwelijksceremonie

Na de ontvangst wordt in de torenkamer het burgerlijk huwelijk voltrokken. Zodra het bruidspaar het Ja-woord heeft uitgesproken stopt het met regenen en begint de zon door te breken. In het prieel staat de taart klaar om aangesneden te worden. Iedereen laat zich dit goed smaken en de rest van de middag wordt gevuld met gezellig samenzijn.

Feestavond

Voor het avondeten is er een uitgebreid barbecue-buffet. Hierna opent het bruidspaar de feestavond met een feestelijke openingsdans en is het voor mij tijd geworden om weer naar huis te gaan. Terwijl ik in de auto zit kijk ik terug op een geslaagde dag met een fantastisch bruidspaar. Echt een sprookjeshuwelijk!

Tags: Cinemora, videograaf Wijk bij Duurstede, kasteel Duurstede, videograaf Gelderland, Cinematische trouwfilm, trouwfilm Wijk bij Duurstede, trouwfilm Gelderland