Videograaf Wekerom: vandaag is de grote dag voor Henk en Larissa.
Als videograaf heb ik het voorrecht om van hun dag een schitterende Cinematische Same Day Edit te maken. Lucky me 🙂

Emotionele ontmoeting

Wat me op dit moment iets minder lucky maakt, is dat ik al om 6 uur bij Henk in Wekerom verwacht wordt. Toch ben ik keurig op tijd (de bruidegom ligt zelfs nog in bed ;-), maar na een half uurtje heb ik 2 sterke bakken zwarte koffie en de benodigde beelden binnen.
Met de fotograaf rij ik naar Larissa die ook al bijna klaar is. Na nog een bakje koffie is het tijd geworden voor de ontmoeting.
Henk staat al even in de buurt te wachten en bij het zien van zijn prachtige bruid komen de emoties los. Na deze emotionele ontmoeting gaan we naar de tuin van Paleis het Loo in Apeldoorn.

Bruidsreportage Paleis het Loo

Het heeft vannacht flink geregend wat er voor zorgt dat de natuur op zijn best is. Alles ziet er fris en groen uit, en met dit mooie bruidspaar is deze foto- en videoreportage een feestje op zich.
Helaas dwingt de planning ons om naar de Orangerie in Barneveld te gaan. Hier hebben zich ondertussen ruim 100 daggasten verzameld. Vol spanning staan ze op dit moment op het bruidspaar te wachten.

Burgerlijk huwelijk Orangerie Barneveld

Na de nodige ooh’s en aah’s roept de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van Barneveld iedereen in de tent zodat het huwelijk kan worden voltrokken. Na afloop is er een moment voor foto’s van familie en vrienden en terwijl wij daar druk mee bezig zijn, zet het personeel van de Orangerie de bruidstaart klaar.
Het bruidspaar snijdt hem aan en iedereen toost op het zojuist gesloten huwelijk. Henk en Larissa gaan hierna met hun gasten naar de kerk om een zegen te vragen over hun huwelijk.

Montage Cinematische Same Day Edit

Ondertussen ga ik aan de slag om deze Cinematische Same Day Edit te monteren. Dezelfde avond is hij een paar keer afgedraaid en alle aanwezigen reageerden vol lof over deze prachtige Cinematische trouwclip. Een paar gasten zeiden: je kunt wel zien wie deze trouwvideo gemaakt heeft. Echt het professionele werk van Cinemora – de top videograaf uit Eck en Wiel!

Tags: cinematische Same Day Edit, cinematische trouwfilm, videograaf Barneveld, videograaf Wekerom, videograaf Harskamp, videograaf Apeldoorn, videograaf Gelderland