Videograaf Vianen: Koen & Irene zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Trouwfilm – het begin in Vianen

Vrijdag 28 juli 2023 om 10.30 uur.
Na een rustige autorit kom ik aan bij het ouderlijk huis van Irene in Vianen. De boerderij waar e is opgegroeid, ligt vredig tussen de groene weilanden. Dit is zo’n karakteristiek plaatje dat ik eerst met mijn drone ga filmen. Vervolgens leg ik de voorbereidingen van de bruid vast waarna ik samen met de fotograaf richting Koen in Hei- en Boeicop ga. Nadat deze zich ook klaargemaakt heeft rijden we terug naar Vianen voor de First Look.

Trouwfilm – de bruidsreportage

Nadat ze elkaar even goed bekeken hebben, is het tijd geworden voor de foto- en videoreportage. In de omgeving is een mooi stuk natuur wat zich uitstekend leent voor een schitterende videoreportage. Het weer zit mee en het bruidspaar geniet zichtbaar van dit moment. Na een goed uur gaan we weer terug en verwelkomen de daggasten het bruidspaar met luid applaus!

Trouwfilm – de inzegening in Hei- en Boeicop

Na de lunch en reportage van de daggasten gaat iedereen naar de kerk in Hei- en Boeicop voor de inzegening. Het is een mooie dienst en na afloop rijden we naar Boerengoed in Enspijk waar het feest gehouden wordt. De bruidstaart staat al klaar om aangesneden te worden en het bruidspaar neemt al snel het mes in handen. Zodra ik dit heb vastgelegd begin ik met de montage van de ‘Same Day Edit’.
En ’s avonds kon het bruidspaar deze ‘Same Day Edit’ aan al hun gasten laten zien. Natuurlijk is deze ook te zien op Youtube.

Koen & Irene, bedankt dat ik als videograaf jullie trouwfilm mocht maken!
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Trouwfilm Koen & Irene, Trouwfilm Vianen, Videograaf Vianen, Trouwfilm Hei- en Boeicop, Videograaf Hei- en Boeicop, Videograaf Enspijk, Trouwfilm Enspijk, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland