Videograaf Veenendaal
Cor en Jenneke zijn een tikkeltje zenuwachtig; en dat is niet voor niets want het is vandaag hun trouwdag!

Emotionele ontmoeting

Wanneer ik mezelf als videograaf om half 7 in Veenendaal meld, is bruidegom Cor al wakker en bijna klaar om te vertrekken. Een kwartier later is het zover en gaat hij, gewapend met een mooi boeket, richting Ederveen. Hier is Jenneke, de mooie bruid van vandaag, ook al bijna klaar. Als Cor heeft aangebeld loopt hij de lange rode loper af en wacht geduldig tot zijn meisje naar hem toe komt. De ontmoeting is erg emotioneel en zowel bruid als bruidegom zijn onder de indruk van elkaars verschijning.

Cinematische videoreportage

Voor de foto- en videoreportage blijven we in de buurt. Het bruidspaar weet hier diverse mooie locaties en ik weet hier op mijn beurt mooie cinematische shots te schieten. Helemaal in mijn nopjes rij ik terug naar Ederveen waar de daggasten klaar staan om het bruidspaar te verwelkomen. Na de nodige ooh’s en aah’s worden we verwend met een lekkere lunch.

Burgerlijk huwelijk en kerkelijke inzegening

Een uurtje later begeeft het hele gezelschap zich naar Parkhotel ‘Hugo de Vries’ in Lunteren. Hier beantwoord het bruidspaar de belangrijke vraag met JA en ondertekenen ze de trouwakte. Na afloop snijdt het echtpaar de bruidstaart aan en wordt er op dit gelukkige stel getoost. Hierna gaat het bruidspaar naar de kerk om een zegen te vragen over hun zojuist gesloten huwelijk. Voor mij zit deze dag er op en met een goed gevoel ga ik terug naar huis.

Tags: videograaf veenendaal, videograaf ederveen, trouwfilm veenendaal, trouwfilm ederveen, cinematische trouwfilm