Als videograaf ben ik vandaag aanwezig op de trouwdag van Luck en Annegreet.

Videograaf Nijkerk: De dag begint al vroeg bij de bruid in Nijkerk.
De regen valt met bakken uit de lucht en ik moet even in de auto blijven zitten. Terwijl ik naar buiten kijken overvalt mij een angstig gevoel: zou het vandaag een natte dag worden? Het KNMI was niet erg hoopvol…
Maar gelukkig wordt het wat drogen en ik sprint naar het ouderlijk huis van de bruid. Annegreet is al bijna klaar en een kwartiertje later komt bruidegom Luck aanrijden. Wat volgt is een emotionele ontmoeting. Op dit moment begint de zon voorzichtig door te breken en wij verlaten het ouderlijk huis van de bruid. Tijd voor de foto- en videoreportage.

Videoreportage op de Leusderheide

Het bruidspaar heeft hiervoor een prachtige locatie uitgekozen: de Leusderheide. De heide staat in volle bloei en ik ga meteen met mijn drone aan de slag. Vanuit de lucht ziet het er adembenemend uit. En de zon, die inmiddels volop schijnt, maakt het plaatje helemaal compleet. Echt genieten dus!

Burgerlijk huwelijk in Huize Kernhem te Ede

Helaas wordt dit genieter ruw verstoort: er staat vandaag nog meer op de planning en moeten we door naar restaurant de Hof in Renswoude waar de daggasten zich verzameld hebben. Na de heerlijke lunch gaan we naar Huize Kernhem in Ede waar het burgerlijk huwelijk wordt voltrokken.

Kerkelijke inzegening en de toost

Aansluitend vindt in de Oude Kerk van Ede de kerkelijke inzegening plaats waarna we weer terugkeren bij Restaurant de Hof. Hier snijdt het bruidspaar de bruidstaart aan en wordt er op dit prille geluk getoost.

Cinematische trouwfilm

Het is een prachtige dag met een bijzonder resultaat: deze schitterende Cinematische Trouwfilm.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Videograaf Nijkerk, Videograaf Renswoude, Videograaf Ede, Videograaf Gelderland, Cinemora, Drone trouwfilm