Videograaf Lunteren: Thomas en Gerlinde gaan elkaar vandaag eeuwige liefde en trouw beloven door middel van hun Ja-woord. Als videograaf mag ik gelukkig getuige zijn van deze blijde gebeurtenis. En hoewel ik dit uiteraard uiterst professioneel moet vastleggen en monteren tot een Cinematische trouwvideo, kan ik tussendoor toch genieten van dit blijde en vrolijke bruidspaar.

Ontmoeting

Deze bruiloft is dan ook de reden dat ik om 8 uur bij het ‘Kiepenhok’ in Lunteren sta. De kapster en visagiste zijn druk bezig met de bruid, en het is een flink gekakel binnen. Net een echt kippenhok 😉
Na de benodigde shots vertrek ik naar de bruidegom die ook in Lunteren woont. Het is maar een paar minuten rijden, en een kwartiertje later later heb ik zijn vertrek uit het ouderlijk huis gefilmd. Snel ga ik weer terug naar Gerlinde die bijna klaar is. Thomas arriveert hier even later ook en na goedgekeurd te zijn door z’n schoonmoeder, omhelst hij liefdevol zijn mooie bruid.

Fotoreportage, ceremonie en huwelijkszegen

Na de ontmoeting rijden we via wat landweggetjes naar het Wekeromse Zand voor de foto- en videoreportage. Deze prachtige locatie, af en toe gedecoreerd met een dreigende lucht, levert schitterende beelden op. Wanneer we terugrijden naar het ouderlijk huis van de bruid plenst de regen uit de lucht, maar als het bruidspaar arriveert klaart de lucht op en wordt het huwelijk in de buitenlucht voltrokken. Alles bij elkaar is een echt plaatje en na de ceremonie gaat het bruidspaar naar de Oude Kerk van Lunteren om een zegen te vragen over hun huwelijk.

Voor mij is het moment aangebroken om deze Cinematische ‘Same Day Edit’ te gaan monteren. Hoewel er weinig tijd was, kon hij ’s avonds al worden afgespeeld. Alle aanwezigen waren vol lof over het mooie bruidspaar en de prachtig gemonteerde Cinematische Trouwfilm.

Tags: cinematische trouwvideo, videograaf bruiloft, videograaf Lunteren, videograaf Gelderland, cinematische same day edit