Videograaf Lunteren: Sander & Nelly zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Trouwfilm – het begin

Vrijdag 16 juni 2023 om 5.45 uur.
Wanneer ik Eck en Wiel achter me laat werpt de zon haar eerste stralen over de ligt benevelde weilanden. Het is erg rustig op de weg en ruim voor de afgesproken tijd arriveer ik bij de bruidegom in Lunteren. Geassisteerd door beide ouders is hij in no-time klaar en vertrekt richting Barneveld om de bruid op te halen. Ook zij is keurig op tijd klaar en nadat Sander heeft aangebeld volgt de ‘First Look’.

Trouwfilm – de reportage

Wanneer ze elkaar even goed bekeken hebben, is het tijd geworden voor de foto- en videoreportage. Hiervoor gaan we naar het altijd mooie en rustige Wekeromse Zand. Met een vrolijk bruidspaar en een aangename temperatuur is het een genot om deze bruidsreportage te maken. Na een uur heb ik als videograaf een grote hoeveelheid prachtige beelden geschoten en is het tijd geworden om te vertrekken.
Via het Lunterse Buurtbossch komen we aan bij de De Koepel waar de daggasten het bruidspaar verwelkomen met een hartelijk applaus.

Trouwfilm – de ceremonie

Op deze bijzondere locatie begint de ambtenaar van de burgerlijke stand de ceremonie met een persoonlijke speech. Hoe hebben ze elkaar leren kennen en hoe gaan ze samen de toekomst tegemoet. Na het Ja-woord worden de ringen gewisseld en zijn Sander en Nelly getrouwd!
Na dit officiële moment is er tijd voor wat ontspanning in de vorm van de lunch en groepsfoto’s.
Wanneer iedereen digitaal is vastgelegd rijden we naar het centrum van Lunteren waar het bruidspaar in de Oude Kerk een zegen over hun zojuist gesloten huwelijk vraagt.
Deze feestelijke dag wordt afgesloten bij het Uilenbos waar het bruidspaar de bruidstaart aansnijdt en iedereen toost op hun geluk.
En ’s avonds kon het bruidspaar deze ‘Same Day Edit’ aan al hun gasten laten zien. Natuurlijk is deze ook te zien op Youtube.

Sander & Nelly, bedankt dat jullie mij als videograaf hebben uitgenodigd op jullie trouwdag!
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Trouwfilm Sander & Nelly, Trouwfilm Lunteren, Videograaf Lunteren, Trouwfilm Barneveld, Videograaf Barneveld, Videograaf Wekerom, Trouwfilm Wekerom, Huwelijk De Koepel Lunteren, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland