Cinemora uitverkoren videograaf

Videograaf Heemstede: Een aantal maanden geleden zijn Wout en Stefanie op zoek gegaan naar een videograaf.
Voor hun bruiloft was alles al geregeld, maar als kers op de taart willen ze ’s avonds graag een Filmische Same Day Edit aan hun gasten laten zien. Na enig zoeken en vergelijken zijn ze bij Cinemora uitgekomen. Ze waren meteen laaiend enthousiast over de kwaliteit en mogelijkheden en daarom mag ik vandaag hun videograaf/cameraman zijn.
Omdat het voor mij een heel eind rijden is, ben ik al vroeg vertrokken. Via Utrecht en Amsterdam kom ik een kwartier te vroeg aan in Bennebroek.

Voorbereidingen van de bruid en ontmoeting

Gelukkig staat de koffie al klaar en na deze caffeine-boost begin ik met het filmen van de voorbereidingen van Stefanie. Wout is ondertussen ook aangekomen en staat een beetje zenuwachtig om de hoek te wachten totdat hij een seintje krijgt dat hij mag komen. Gelukkig duurt dat niet lang en na een flinke bons op de deur zien bruid en bruidegom elkaar voor het eerst in trouwkleding.

Videoreportage, burgerlijk huwelijk & inzegening

Vervolgens gaan we het aangrenzende park in voor de foto- en videoreportage. Terwijl wij hiermee bezig zijn, arriveren de daggasten en na een korte lunch rijden we naar het Raadhuis van Heemstede waar het burgerlijk huwelijk wordt voltrokken. Aansluitend wordt in de imposante St. Bavo kerk van Heemstede het huwelijk ingezegend.

Toost en montage Same Day Edit

Na de dienst gaan we naar Restaurant Bon Vivant in Bennebroek waar een toost wordt uitgebracht op het zojuist gesloten huwelijk! Wanneer al deze officiële en feestelijke momenten achter de rug zijn, heb ik razendsnel deze Cinematische Same Day Edit gemonteerd. Het bruidspaar en de avondgasten waren blij verrast met de prachtige beelden en unieke montage.

Tags: Filmische Same Day Edit, filmische trouwfilm, videograaf Bennebroek, videograaf Utrecht, videograaf Heemstede, Cinematische Same Day Edit, Cinemora