Trouwvideo Nederhemert – Gelderland: Anton & Willianne zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

De ‘First Look’

waar ik om exact 7 uur bij de bruid arriveer. Willianne is vandaag extra vroeg opgestaan en is al bijna klaar. De kapster rond haar laatste handelingen af en ik loop naar de bruidegom die om de hoek woont.
Ook Anton is al bijna klaar. Jasje, dasje en de manchetknopen en dan is hij er helemaal klaar voor.
Een paar tellen later belt hij aan bij de ‘buurvrouw’ en volgt de ‘First Look’.

In het huwelijksbootje!

We starten de reportage met een boottochtje op de Maas. Genietend van de opkomende zon varen we een rondje over het water. Vervolgens gaan we naar het oude stadje Heusden waar we de reportage vervolgen. Gelukkig zit het weer mee en geniet het bruidspaar zichtbaar van dit moment.
Helaas tikt de klok verder en moeten wij weer terug naar Nederhemert.

Het burgerlijk huwelijk

Familie en vrienden hebben zich ondertussen verzameld om allemaal getuige te zijn van het burgerlijk huwelijk.
Na de persoonlijke speech van de ambtenaar mag het bruidspaar gaan staan. De Babs stelt hun de welbekende vraag die ze allebei met een Ja beantwoorden! Na het wisselen van de ringen ondertekenen ze, samen met hun getuigen, de trouwakte.
Hoera, Anton en Willianne zijn getrouwd!
Na dit heugelijke feit gaan het bruidspaar en hun daggasten naar de kerk. Terwijl het bruidspaar een zegen over hun huwelijk vraagt, begin ik alvast met de montage van de Same Day Edit.
Een kleine twee uur later wacht ik het bruidspaar op bij de plaatselijke supermarkt. Van de familie hebben ze 1 minuut gratis winkelen cadeau gekregen. Na een complete chaos en veel hilariteit komt het bruidspaar even later weer aan op de feestlocatie. Er wordt getoost op het geluk van Anton en Willianne en samen snijden ze de bruidstaart aan.
Wanneer ik dit alles gefilmd heb, voeg ik deze beelden toe aan de Same Day Edit. Hierdoor kon het bruidspaar ’s avonds hun gasten verrassen met een compleet overzicht van de dag. En voor iedereen die er niet bij kon zijn: hierboven is hij nogmaals te bewonderen en ook is hij te zien op Youtube.

Anton & Willianne, bedankt dat jullie mij als videograaf hebben uitgenodigd op jullie trouwdag! Met veel plezier heb ik jullie Same Day Edit en trouwfilm gemaakt! Ik wens jullie van harte een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Anton & Willianne, Trouwfilm Nederhemert, Trouwvideo Nederhemert, Videograaf Nederhemert, Videograaf Heusden, Trouwfilm Heusden, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland