Trouwvideo Harskamp – Gelderland: Rudi & Gerlinda zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Ga met deze mooie trouwvideo mee naar Barneveld…

waar ik om iets voor zessen bij de bruidegom arriveer. Rudi is vandaag extra vroeg opgestaan en is al bijna klaar. Nog even de manchetknopen, trouwschoenen en het jasje aan en dan verlaat hij het ouderlijk huis. Op weg naar de bruid in Harskamp!
Ook Gerlinda is al bijna klaar. De kapster legt net de laatste hand aan het bruidskapsel en dan kan de trouwjurk worden aangedaan. Als ze helemaal klaar is belt Rudi aan. Snel doet ze de deur open en volgt er een innige begroeting! Dan stapt ze vrolijk bij Rudi in de auto.

De trouwvideo gaat verder in Otterlo…

waar we anderhalf uur Park de Hoge Veluwe doorkruisen. Bos, heide en water, hier is echt alles te vinden. Het vrolijke bruidspaar in deze bijzondere omgeving levert vanzelfsprekend schitterende beelden op. Helaas tikt de klok verder en moeten wij weer terug naar Harskamp.

De trouwfilm eindigt in Harskamp…

waar in een idyllische setting het burgerlijk huwelijk wordt voltrokken.
Na de persoonlijke speech van de ambtenaar mag het bruidspaar gaan staan. De Babs stelt hun de welbekende vraag die ze allebei met een Ja beantwoorden! Na het wisselen van de ringen ondertekenen ze, samen met hun getuigen, de trouwakte.
Hoera, Rudi en Gerlinda zijn getrouwd!
Tijdens de ceremonie is door de catering een heerlijke lunch klaargezet. Dit laat iedereen zich goed smaken. Vervolgens gaan het bruidspaar en hun daggasten naar de kerk in Barneveld. Terwijl het bruidspaar een zegen over hun huwelijk vraagt, begin ik alvast met de montage van de Same Day Edit.
Een kleine twee uur later komt iedereen weer terug en wordt er getoost op het geluk van Rudi en Gerlinda en samen snijden ze de bruidstaart aan.
Wanneer ik dit gefilmd heb, voeg ik deze beelden toe aan de Same Day Edit. Hierdoor kon het bruidspaar ’s avonds hun gasten verrassen met een compleet overzicht van de dag. En voor iedereen die er niet bij kon zijn: hierboven is hij nogmaals te bewonderen en ook is hij te zien op Youtube.

Rudi & Gerlinda, bedankt dat jullie mij als videograaf hebben uitgenodigd op jullie trouwdag! Met veel plezier heb ik jullie Same Day Edit en trouwfilm gemaakt!
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Rudi & Gerlinda, Trouwfilm Barneveld, Videograaf Barneveld, Videograaf Harskamp, Trouwfilm Harskamp, Trouwfilm Nationaal Park de Hoge Veluwe, Videograaf Nationaal Park de Hoge Veluwe, Trouwfilm Otterlo, Videograaf Otterlo, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland