Trouwfilm Wijk bij Duurstede: Kel & Eck zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Kasteel Duurstede…

is vandaag het decor voor de bruiloft van Kel & Eck.
Het is stralend weer en bijzonder warm wanneer Eck onder de grote boom staat te wachten op zijn mooie bruid. Gelukkig laat ze niet lang op zich wachten en komt samen met de bruidsmeisjes over de brug aanlopen. Het is een bijzonder emotioneel moment als ze elkaar voor het eerst in trouwkleding zien.
Voor de bruidsreportage blijven we in de buurt en in korte tijd weten we schitterende beelden te schieten. Terwijl wij hiermee bezig zijn wordt in het kasteel het diner klaar gemaakt.

Huwelijksvoltrekking op Kasteel Duurstede

Zodra het eten op is komen de eerste avondgasten aan. Een half uur later wordt Wijk bij Duurstede opgeschrikt door brullende motoren. Het bruidspaar maakt hun entree en worden verwelkomd door alle gasten.
In het prieel van Kasteel Duurstede wordt het huwelijk gesloten en nadat ze beide getatoeëerd zijn ondertekenen ze de trouwakte. Hoera, Kel en Eck zijn getrouwd!
Na de toost op de binnenplaats van Kasteel Duurstede opent het bruidspaar de avond met een wervelende openingsdans.
Bovenstaande video is ook te zien op Youtube.

Kel & Eck, bedankt dat jullie mij als videograaf hebben uitgenodigd op jullie trouwdag!
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Kel & Eck, Trouwfilm Wijk bij Duurstede, Videograaf Wijk bij Duurstede, Kasteel Duurstede, Videograaf Utrecht, Trouwfilm Utrecht