Trouwfilm Wageningen: Maarten & Saskia zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

De afgelopen twee jaar heb ik voor een aantal vrienden uit de vriendengroep hun trouwfilm mogen maken. Vandaag is het de beurt aan Maarten & Saskia.
En op basis van hun persoonlijke ervaring hebben ze mij als videograaf uitgenodigd.

De trouwfilm begint in Barneveld…

en dat is voor mij bekend terrein. Ik ben aan de vroege kant, maar dit geeft mij de gelegenheid om wat mooie shots met de drone te maken. De zon komt op en het ouderlijk huis van Saskia ziet er vanuit de lucht prachtig uit. Vervolgens ga ik naar binnen waar de kapster al bijna klaar is. De trouwjurk mag aan en de bruid is er klaar voor. De bruidegom is er ook klaar voor want hij komt al aanrijden in een grote Land Rover. Hij belt aan, doet een paar stappen terug en dan zien ze elkaar voor het eerst vandaag!

De trouwfilm gaat verder in Wageningen…

en wel bij Belmonte Arboretum. Deze prachtige en uitgestrekte tuin vormt een adembenemend decor voor de foto- en videoreportage. Het bruidspaar geniet ook erg van de omgeving, het weer en deze speciale en persoonlijke sessie. De bomen zitten vol bloesem en alles zit er fris en groen uit. Veel te snel gaat dit moment voorbij en rijden we weer terug naar Barneveld waar de daggasten zich verzameld hebben. Na een hartelijk ontvangst volgt het burgerlijk huwelijk en na afloop zijn Maarten en Saskia getrouwd! Vervolgens vraagt het bruidspaar een zegen over hun zojuist gesloten huwelijk in de mooie kerk van Terschuur.

De trouwfilm eindigt in Achterveld…

waar de bruidstaart al klaar staat. Na het aansnijden hiervan volgt de toost en kunnen alle gasten het bruidspaar feliciteren.
Voor mij zit het filmen van deze dag er op en stort ik me op de montage van de Same Day Edit.

Maarten en Saskia, bedankt dat ik als videograaf jullie trouwfilm mocht maken. Ik wens jullie een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Maarten & Saskia, Trouwfilm Barneveld, Videograaf Barneveld, Videograaf Wageningen, Trouwfilm Wageningen, Trouwfilm Terschuur, Videograaf Terschuur, Trouwfilm Achterveld, Videograaf Achterveld, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland