Trouwfilm Uden – Noord-Brabant: Vandaag zijn Fred & Diana getrouwd!
Met deze Same Day Edit heeft Cinemora het bruidspaar en hun gasten ’s avonds tijdens het feest positief verrast…

Deze bruidsvideo begint in het eeuwig bruisende Uden…

waar ik om iets over negen mijn auto voor het huis van de bruid en bruidegom parkeer. Ze zijn allebei op dit adres aanwezig wat het voor mij gemakkelijk maakt om ze beide te filmen.
Na een lekker bakkie koffie begin ik met het filmen van Diana. De kapster is druk bezig met het haar en na een kwartiertje gaat Fred zich aankleden. Ook dit leg ik natuurlijk vast en hierna is Diana aan de beurt om haar trouwjurk aan te doen. Nadat Fred ook door de kapster onder handen is genomen verlaat hij het huis.
Wanneer Diana klaar is komt Fred aanrijden in een klassieke Volkswagen Transporter uit 1970. Hij stapt uit, loopt naar de deur en belt aan. Diana doet open en krijgt van haar Freddy een mooi bruidsboeket. Hierna gaan ze met de bruidskinderen naar de volgende locatie.

De bruidsvideo gaat verder in Veghel…

waar we op de Noordkade een prachtige industriële bruidsreportage gaan maken. Het bruidspaar heeft het prima naar hun zin en ze genieten van ieder moment.
De grote hallen, met ieder hun eigen karakteristieke eigenschap, zijn een feest om in en mee te werken. Ook de trappen, balustrades en lichtinvallen maken dit een unieke reportage.
Helaas tikt de klok door en moeten wij dit industrieel paradijs alweer gaan verlaten.
We rijden terug naar Uden waar een heerlijke lunch voor iedereen klaar staat.

De bruidsvideo eindigt in het plaatsje Zeeland…

waar alle daggasten zich bij De Pastorie hebben verzameld. Hier zal het huwelijk worden voltrokken.
Het bruidspaar komt aanrijden en ze lopen door een haag van daggasten naar binnen. Hierna loopt Fred als eerste met de bruidsjonkertjes naar voren. Vervolgens wordt hij door Diana verrast die al zingent de binnenplaats betreedt. Een bijzonder moment voor iedereen.
Na de speech van de ambtenaar neemt Fred nog even het woord. Dan volgt het officiële gedeelte met het Ja-woord, de kus, het wisselen van de ringen en tekenen van de trouwakte.
Hoera, Fred heeft een vrouw en Diana heeft een man!
Na de felicitaties snijden Fred en Diana de bruidstaart aan. Vervolgens is er een ontspannen samenzijn met ondertussen de reportage van de daggasten en het diner.

De dag wordt afgesloten bij Het Witte Huis in Zeeland. Nagenietend van de Same Day Edit opent het bruidspaar de avond met de openingsdans. Hierna blijft het nog een aantal uren erg onrustig in Zeeland maar mijn dag zit erop.
Tevreden en met een grote hoeveelheid filmmateriaal rij ik rustig terug naar huis.

Fred en Diana, bedankt dat ik als videograaf jullie trouwfilm heb mogen maken.
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Fred & Diana, Trouwfilm Uden, Videograaf Uden, Videograaf Veghel, Trouwfilm Veghel, Trouwfilm Zeeland, Videograaf Zeeland, Videograaf Noord-Brabant, Trouwfilm Noord-Brabant