Trouwfilm Slot Doddendael: Erik & Daisy zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Trouwfilm Slot Doddendael

Het is vandaag zaterdag 23 september 2023 en om 11.30 uur arriveer ik bij Slot Doddendael.
De weersvoorspelling is niet helemaal waar je op hoopt wanneer je gaat trouwen, maar nu is het gelukkig droog. Daarom besluit ik om eerst maar eens paar rondjes met mijn drone te vliegen en een aantal prachtige opnames vanuit de lucht te maken. Terwijl ik hiermee bezig ben, maken bruid en bruidegom zich klaar voor deze grote dag. Al deze voorbereidingen leg ik ook op video vast en een klein uurtje later zijn ze allebei klaar. De daggasten zijn ondertussen ook gearriveerd en hebben plaatsgenomen in de trouwzaal. Als eerste komt de bruidegom binnen en hij staat vol spanning op zijn aanstaande te wachten. Gelukkig laat ze hem niet lang wachten en dan zien ze elkaar voor het eerst in hun trouwkleding.

De huwelijksvoltrekking

Na dit mooie en emotionele moment, is het tijd geworden voor de huwelijksceremonie. De Babs houdt een korte speech en vraagt dan het bruidspaar te gaan staan. Allebei zeggen ze ‘Ja’ op de welbekende vraag en dan zijn ze officieel getrouwd! Na het tekenen van de trouwacte gaat iedereen naar buiten voor de groepsfoto. Hierna brengt iedereen een toost uit en snijdt het bruidspaar de bruidstaart aan.

Trouwfilm – de reportage

Het is inmiddels 16.00 uur geworden en we laten de daggasten even achter voor de foto- en videoreportage. Slot Doddendael en de naastgelegen wijngaard vormen een prachtig decor voor deze reportage. Zodra ik een aantal mooie beelden heb geschoten, begin ik met de montage van deze ‘Same Day Edit’. De DJ wil hem graag om 19.00 uur hebben…
Gelukkig red ik het en ’s avonds kon het bruidspaar deze mooie ‘Same Day Edit’ aan al hun gasten laten zien. Iedereen was enthousiast en hier en daar moest zelfs een traantje weggepinkt worden.
Uiteraard is deze Same Day Edit ook te zien op Youtube.

Erik & Daisy, bedankt dat ik als videograaf jullie Same Day Edit & trouwfilm mag maken!
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Trouwfilm Erik & Daisy, Trouwfilm Ewijk, Videograaf Ewijk, Trouwfilm Slot Doddendael, Videograaf Slot Doddendael, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland