Trouwfilm Scherpenzeel: vandaag is de mooiste dag van Róbin & Simone. Ze gaan elkaar hun Ja-woord geven!
Daarom heeft het bruidspaar Cinemora gevraagd om hun trouwfilm en Same Day Edit te maken.

Begin van de dag

Het is 7.00 uur; voor de laatste keer controleer ik mijn uitrusting. Camera’s, accu’s, geheugenkaarten en alle benodigde extra’s zijn ingeladen.
Als videograaf ben ik er helemaal klaar voor. Alles voor een complete trouwfilm heb ik bij me.
Ik start de auto en laat Eck en Wiel achter me. Op naar Scherpenzeel!

Ontmoeting & reportage

Niet veel later parkeer ik mijn auto voor het ouderlijk huis van de bruid. Hier leg ik vakkundig alle voorbereidingen vast. Na een half uur komt de bruidegom aanrijden. Er volgt een emotionele ontmoeting waarna we naar het Wekeromse zand gaan voor de foto- en videoreportage. Het vrolijke bruidspaar, de mooie omgeving en het prachtige weer zijn de perfecte basis voor schitterende beelden. Veel te snel gaat de tijd voorbij en gaan we naar restaurant “De Hof” in Renswoude. Onderweg verwisseld het bruidspaar snel even hun auto voor een bakfiets. Onder luid gejuich en applause worden ze door de aanwezige daggasten ontvangen.

Plechtigheid & feest

Na de lunch volgen de ceremonie en de inzegening. Beide plechtigheden worden muzikaal omlijst door een live-band. Vervolgens snijdt het bruidspaar de bruidstaart aan een brengt iedereen een toost uit op het zojuist gesloten huwelijk. Dan is er voor het bruidspaar en hun gasten een moment om te ontspannen.

Na het diner opent het bruidspaar de avond met een wervelende openingsdans.
Ik film nog even een klein stukje van het feest en dan zit voor mij deze dag er op. Met een voldaan gevoel en een enorme hoeveelheid filmmateriaal rij ik even later terug naar huis.

Róbin ❤ Simone: van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Bedankt dat ik als videograaf jullie trouwfilm mocht maken en ik wens jullie heel veel liefdevolle jaren toe!

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Róbin & Simone, Trouwfilm Scherpenzeel, Videograaf Scherpenzeel, Videograaf Renswoude, Trouwfilm Renswoude, Trouwfilm Wekeromse Zand, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland