Trouwfilm Nunspeet: Frank & Elsbeth zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

De trouwdag begint

Het is nog donker wanneer ik Maartensdijk binnen rij. Vertrouwend op de navigatie sta ik 5 minuten later als videograaf bij de bruidegom voor de deur. Gelukkig is hij al wakker. Een kwartier later is hij dan ook helemaal klaar voor deze grote dag. Uitgezwaaid door zijn ouders vertrekt hij richting Elspeet waar de bruid zich aan het voorbereiden is.
Ik film hier vlug wat laatste dingetjes en dan kan ze haar trouwjurk aan gaan doen. Ze wordt hierbij vakkundig geholpen door haar moeder en zussen. In no-time is ook zij er helemaal klaar voor. Ongeduldig kijkt ze uit het raam of haar prins er al aankomt.
Eindelijk is het zover. In de verte klinkt het brul van de Ford Mustang GT en niet veel later staat deze bij de bruid voor de deur. De bruidegom stapt uit, loop naar de deur en belt aan. En dan zien bruid en bruidegom elkaar vandaag voor het eerst.

De huwelijksplechtigheid als vervolg

Het heeft de laatste tijd best veel geregend. Om het zekere voor het onzekere te nemen, heeft het bruidspaar De Smederij in Epe gereserveerd als locatie voor hun trouwreportage.
In het half duister poseert het bruidspaar voor de camera en dit levert authentieke plaatjes op. Terwijl we terugrijden naar Elspeet, stoppen we nog even bij de hei in Emst om wat beelden buiten te schieten.
De huwelijksceremonie vindt plaats in Villa Vennendal in Nunspeet. Als alle daggasten een plaatsje hebben gevonden, komt het bruidspaar binnen en begint de ceremonie.
Aan het einde van de persoonlijke toespraak mag het bruidspaar gaan staan. De Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand stelt hen de bekende vraag waarop ze allebei “JA” antwoorden. Dan volgt de beroemde kus en na het wisselen van de ringen en het tekenen van de trouwakte door het bruidspaar en hun getuigen, is de ceremonie afgelopen. Buiten laat het bruidspaar 2 duiven los als teken van vrijheid en eeuwige trouw.

Same Day Edit als afsluiting

Na de lunch vraagt het bruid een zegen over hun huwelijk in de Rehobothkerk te Elspeet. Zodra het bruidspaar in de kerk zit, ga ik naar huis om deze Same Day Edit te monteren.
’s Avonds is deze korte trouwvideo afgespeeld tijdens het feest in de Hofstee te Stroe.
Hierdoor konden alle aanwezigen deze mooie dag met het bruidspaar meebeleven!

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Frank & Elsbeth, Trouwfilm Maartensdijk, Videograaf Maartensdijk, Videograaf Elspeet, Trouwfilm Elspeet, Trouwfilm Epe, Videograaf Epe, Trouwfilm Nunspeet, Videograaf Nunspeet, Trouwfilm Stroe, Videograaf Stroe, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland