Trouwfilm Nederhemert – Gelderland: Cornalt & Janoek zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Deze prachtige trouwfilm neemt je mee naar Nederhemert…

waar ik om iets over zes uur bij de bruidegom arriveer. Hij staat net onder de douche en ik krijg een lekker bakje koffie aangeboden. Zodra hij zijn trouwpak heeft aangetrokken verlaat hij zijn ouderlijk huis en gaat richting de bruid. Ik ga hier ook naar toe om de laatste dingetjes vast te leggen. De kapster is net klaar en het is tijd om de trouwjurk aan te trekken. Wanneer ze helemaal klaar is, komt de bruidegom de straat in rijden en parkeert de trouwauto voor het huis. Hij stapt uit, belt aan en doet een paar stappen terug. Hij draait zich om en dan verschijnt de stralende bruid in de deuropening. Langzaam loopt ze naar haar verloofde toe en tikt hem op zijn schouder. Hij draait zich nogmaals om en dan zien ze elkaar voor het eerst in trouwkleding. Na dit emotionele moment stappen ze samen in de auto en rijden de straat uit.

De trouwfilm gaat verder in Nederhemert-Zuid…

waar we in een prachtig korenveld onze bruidsreportage beginnen. Het mooie weer en het vrolijke bruidspaar zorgen voor schitterende plaatjes. Hierna rijden we een stukje door richting het bos. Het zonlicht schijnt door de bladeren en zorgt voor een adembenemend tafereel.
Als laatste rijden we naar het oude vestingstadje Heusden. Hier sluiten we de trouwreportage af en gaan dan weer terug naar Nederhemert. De daggasten staan allemaal al klaar bij het ouderlijk huis van de bruid om het bruidspaar te verwelkomen.

De trouwfilm vervolgt zich in Brakel…

waar in Huis Brakel het burgerlijk huwelijk wordt voltrokken.
Na de persoonlijke speech van de ambtenaar mag het bruidspaar gaan staan. De Babs stelt hun de welbekende vraag die ze allebei met een Ja beantwoorden! Na het wisselen van de ringen ondertekenen ze, samen met hun getuigen, de trouwakte.
Hoera, Cornalt en Janoek zijn getrouwd!
Vervolgens gaan we weer terug naar Nederhemert waar het bruidspaar een zegen over hun huwelijk vraagt.

De trouwfilm eindigt in de Duikenburg in Echteld…

waar het bruidspaar een flinke champagnetoren mag gaan vullen. Na de toost is er gelegenheid om het bruidspaar te feliciteren. Ik ga ondertussen aan de slag om de Same Day Edit te monteren. ’s Avonds heeft iedereen enorm genoten van de korte trouwfilm en hierboven is hij voor iedereen nogmaals te bewonderen. Ook is hij te zien op Youtube.

Cornalt & Janoek, bedankt dat jullie mij als videograaf hebben uitgenodigd! Met veel plezier heb ik jullie Same Day Edit en trouwfilm gemaakt!
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Cornalt & Janoek, Trouwfilm Nederhemert, Videograaf Nederhemert, Videograaf Heusden, Trouwfilm Heusden, Trouwfilm Huis Brakel, Videograaf Huis Brakel, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland, Videograaf Noord-Brabant, Trouwfilm Noord-Brabant