Trouwfilm Landgoed Marienwaerdt: Jaco & Rianne zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Trouwfilm – het begin in Nederhemert

Het is vandaag vrijdag 22 september 2023 en om 6.30 uur word ik bij de bruid in Nederhemert verwacht.
Gelukkig is het rustig op de weg en ruim op tijd arriveer ik bij de bruid. Ik begin met het filmen van de laatste voorbereidingen en dan kan Rianne haar trouwjurk aan gaan trekken. En een kwartiertje later is ze er helemaal klaar voor; Jaco mag komen. 
Alle aanwezigen gaan naar buiten om samen de bruidegom op te wachten. Niet veel later komt hij over de dijk aanrijden en stopt voor het huis. Jaco stapt uit, loopt naar de voordeur, belt aan en dan ziet hij zijn mooie bruid. Na een emotionele ontmoeting wordt het bruidspaar door iedereen uitgezwaaid.

Trouwfilm – de trouwreportage in Zaltbommel

Na dit mooie moment, is het tijd geworden voor de foto- en videoreportage. Hiervoor rijden we naar Zaltbommel. De binnenstad en het nabij gelegen stadspark lenen zich uitstekend voor een schitterende videoreportage. Het weer zit mee en het bruidspaar geniet zichtbaar van dit moment. Na een goed uur rijden we door naar Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt waar de daggasten het bruidspaar verwelkomen met luid applaus!

Trouwfilm – de huwelijksceremonie op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Dan neemt iedereen plaats in ‘Het Koetshuis’ en begint de huwelijksceremonie. De Babs houdt een korte speech en vraagt dan het bruidspaar te gaan staan. Allebei zeggen ze ‘Ja’ op de welbekende vraag en dan zijn ze officieel getrouwd! Na het tekenen van de trouwacte gaat iedereen naar buiten voor de groepsfoto. Ondertussen is in bijgebouw ‘de Nieuwe Refter’ de bruidstaart klaargezet. Het bruidspaar snijdt deze aan en iedereen geniet van deze lekkernij. Zodra ik dit allemaal heb vastgelegd begin ik met de montage van de ‘Same Day Edit’.
En ’s avonds kon het bruidspaar deze ‘Same Day Edit’ aan al hun gasten laten zien. Natuurlijk is deze ook te zien op Youtube.

Jaco & Rianne, bedankt dat ik als videograaf jullie Same Day Edit & trouwfilm mocht maken!
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Trouwfilm Jaco & Rianne, Trouwfilm Nederhemert, Videograaf Nederhemert, Trouwfilm Zaltbommel, Videograaf Zaltbommel, Videograaf Landgoed Marienwaerdt, Trouwfilm Landgoed Marienwaerdt, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland, Videograaf Utrecht, Trouwfilm Utrecht