Trouwfilm Ede: vandaag mag ik als videograaf te gast zijn op het huwelijk van Jacco & Sophia.

Het heeft de afgelopen week geregend, heel veel geregend zelfs. En ook voor de komende dagen voorspeld het KNMI weinig goeds. Maar vandaag, de dag dat Jacco en Sophia gaan trouwen, is het uitzonderlijk mooi weer.

Het begin van de dag

Het is erg mistig als ik om 6.30 uur mijn spullen in de auto leg en vertrek. Op de provinciale weg tussen Maurik en Lienden wordt niet harder gereden dan zo’n 60 a 70 kilometer per uur. Gelukkig heb ik ruim de tijd genomen en kan ik rustig met het verkeer meerijden. Via Rhenen en Veenendaal kom ik rond 7.20 uur aan in Ede.
Dit is waar de bruid woont en ook waar deze trouwfilm begint.

Voorbereiding en ontmoeting

De kapster is net klaar en de bruid staat op punt om haar trouwjurk aan te trekken. Nadat ik dit heb vastgelegd rij ik naar Lunteren om het vertrek van de bruidegom te filmen.
Na de ontmoeting gaan we naar het Wekeromse Zand voor de foto- en videoreportage. Dankzij alle regen van afgelopen tijd ziet de, normaal wat dorre omgeving, er nu uit als weelderige groene oase. Ook vanuit de lucht is dit goed te zien als ik met de drone wat adembenemende beelden schiet.

Ceremonie buiten

Omdat het zulk mooi weer is, heeft het bruidspaar er voor gekozen om hun huwelijksceremonie buiten plaats te laten vinden. En zo gebeurt het dat ze onder aan de voet van de Lunterse Berg Ja tegen elkaar zeggen. Hierna volgt de kus, het wisselen van de ringen en het tekenen van de trouwakte.
Jacco & Sophia zijn getrouwd!

Same Day Edit

Het is inmiddels tijd geworden voor de lunch. Ik gebruik deze tijd alvast om de beelden in te laden en een begin te maken met de Same Day Edit. Wanneer het bruidspaar een zegen over hun huwelijk vraagt, maak ik de korte trouwfilm af zodat deze tijdens het diner afgespeeld kan worden.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Jacco & Sophia, Trouwfilm Ede, Videograaf Ede, Videograaf Lunteren, Trouwfilm Lunteren, Trouwfilm Wekeromse Zand, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland