Trouwfilm Houten: Robin & Petra zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Corona is vertrokken en het trouwseizoen is aangebroken; vandaag gaan Robin & Petra elkaar hun Ja-woord gaan geven.
En na twee rustige jaren heb ik er echt weer zin in…

De trouwfilm begint voor mij in Houten…

waar ik om kwart voor tien als videograaf bij het ouderlijk huis van de bruid arriveer. De kapster is bijna klaar en een kwartier later mag Petra haar trouwjurk aan gaan doen.
Terwijl ze hier mee bezig is, vertrekt Robin vanuit Schoonhoven richting Houten.
De bruid is helemaal klaar wanneer de Volkswagen 23 uit 1971 al toeterend de straat in komt rijden.
Er hebben zich ook al een aantal daggasten verzameld en deze zijn er allemaal getuige van als bruid en bruidegom elkaar vandaag voor het eerst zien.

De trouwfilm gaat verder in Hillegom…

waar we bij de Amsterdamse Waterleidingduinen de bruidsreportage gaan maken. De uitgestrekte duinen en het mooie weer vormen een adembenemend decor voor de foto- en videoreportage. Het bruidspaar geniet ook zichtbaar van ieder moment en veel te snel zit onze tijd er op.

De trouwfilm eindigt in Noordwijkerhout…

bij Restaurant Mama. Hier hebben zich alle daggasten verzameld en staat in de tuin alles klaar voor het burgerlijk huwelijk. Het is echt een idyllisch plaatje; een prachtig bruidspaar met een stralend zonnetje in het kabbelende water van het meertje op de achtergrond.
Na een aantal persoonlijke speeches spreekt het bruidspaar hun trouwgeloften uit. Hierna volgt het officiële gedeelte met het Ja-woord, de kus, het wisselen van de ringen en tekenen van de trouwakte. Hoera, Robin en Petra zijn getrouwd!
Ondertussen is de bruidstaart klaargezet en na de felicitaties en toost snijden Robin en Petra de taart aan.
Voor mij zit het filmen van deze dag er op en stort ik me direct op de montage van de Same Day Edit.

Robin en Petra, bedankt dat ik als videograaf jullie trouwfilm mocht maken.
Ik wens jullie nogmaals een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Robin & Petra, Trouwfilm Houten, Videograaf Houten, Videograaf Hillegom, Trouwfilm Hillegom, Trouwfilm Lisse, Videograaf Lisse, Trouwfilm Noordwijkerhout, Videograaf Noordwijkerhout, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland, Videograaf Utrecht, Trouwfilm Utrecht, Videograaf Zuid-Holland, Trouwfilm Zuid-Holland