Trouwfilm Hoeven – Noord-Brabant: Bart & Lotte zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Deze mooie trouwfilm begint in het altijd gezellige Hoeven…

waar ik om kwart voor negen uur bij de bruidegom aan een lekker bakje koffie zit. Zodra ik dit op heb, gaat de bruidegom zijn trouwpak aandoen. Geholpen door ouders en overige familie is hij in no-time klaar. De trouwauto is ook voor komen rijden en Bart zal over een half uur naar Villa Heidetuin in Bergen op Zoom gaan waar de ontmoeting gaat plaatsvinden.
Ik ga nog even naar de bruid om hier de laatste dingetjes vast te leggen. De trouwjurk wordt aangedaan en dan is ook de bruid er klaar voor.

De trouwfilm gaat verder in Bergen op Zoom…

waar bij Villa Heidetuin de bruidegom een tikje zenuwachtige staat te wachten. Komt ze wel of komt ze niet? Gelukkig komt ze wel en dan zien ze elkaar voor het eerst in trouwkleding.
Na de ontmoeting maken we een korte reportage in de tuin. Helaas begint het flink te regenen en gaan we terug naar Hoeven waar het burgerlijk huwelijk zal worden voltrokken.

De trouwfilm eindigt weer in Hoeven…

waar vanwege de regen zojuist alles van buiten naar binnen is gesleept.
Maar na regen komt zonneschijn en met vereende krachten wordt alles weer naar buiten gesjouwd. Gelukkig blijft het droog en wordt het een onvergetelijke ceremonie.
Na een persoonlijke speech spreekt het bruidspaar hun trouwgeloften uit. Hierna volgt het officiële gedeelte met het Ja-woord, de kus, het wisselen van de ringen en tekenen van de trouwakte.
Yes, Bart en Lotte zijn getrouwd!
Na de felicitaties en toost snijden Bart en Lotte de bruidstaart aan. Vervolgens is er een ontspannen samenzijn met ondertussen de reportage van de daggasten.
Hierna blijft het nog een aantal uren erg onrustig in Hoeven maar mijn dag zit erop. Tevreden en met een enorme hoeveelheid filmmateriaal rij ik op mijn gemak naar huis.

Bart en Lotte, bedankt dat ik als videograaf jullie trouwfilm heb mogen maken.
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Bart & Lotte, Trouwfilm Hoeven, Videograaf Hoeven, Videograaf Bergen op Zoom, Trouwfilm Bergen op Zoom, Trouwfilm Villa Heidetuin, Videograaf Villa Heidetuin, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland, Videograaf Noord-Brabant, Trouwfilm Noord-Brabant