Trouwfilm Harskamp: Henk & Marije zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

De videograaf begint

Het is aan het begin van de ochtend; 6.30 uur om precies te zijn. De zon komt langzaam op en hier en daar wordt een gordijn weggeschoven en dringen de eerste zonnestralen zich naar binnen. Harskamp ontwaakt…
Het bruidspaar waarvan ik als videograaf de bruiloft zal filmen, is echter al veel eerder opgestaan. Voor hen zal dit een speciale dag worden en op dit moment bereiden ze zich hierop voor. De kapster is druk bezig met de bruid en de bruidegom kleedt zich aan.

De ontmoeting vastgelegd

Ondertussen worden zowel het trouwboeket als de corsages afgeleverd en maakt de bruidegom aanstalten om zijn bruid op te gaan halen. Uitgezwaaid door familie rijdt hij met de Ford Mustang 289 uit 1966 weg. Bij het huis van de bruid staan familie en belangstellenden hem al op te wachten en onder luid applaus stapt de bruidegom uit en loopt naar de voordeur. De bruid doet open en beiden zijn positief verrast als ze elkaar voor het eerst in trouwkleding zien. 

Niet veel later vertrekken we naar Radio Kootwijk voor de foto- en videoreportage. Het is wel wat fris, maar de opkomende zon maakt dit al snel goed. Na een korte foto- en videosessie rijden we naar Hotel Hugo de Vries waar familie en vrienden zich verzameld hebben. Na een hartelijk ontvangst is het moment aangebroken dat het burgerlijk huwelijk zal worden voltrokken.

De ceremonie op video

Als iedereen een plaatsje gevonden heeft in de mooi versierde tuin van het hotel, komt eerst de bruidegom binnen. Hierna volgt de bruid aan de hand van haar vader. Er volgt een korte, persoonlijke toespraak waarna het bruidspaar mag gaan staan. Ze geven elkaar het JA-woord en ondertekenen de trouwakte. Na het wisselen van de ringen is deze trouwceremonie afgelopen. In de aangrenzende zaal is een heerlijke lunch klaargezet die iedereen zich goed laat smaken.

Montage van korte trouwfilm

Hierna gaat het bruidspaar naar de kerk in Wekerom om een zegen te vragen over hun huwelijk. Voor mij zit het filmen er echter op. Met een tevreden gevoel en een enorme hoeveelheid filmmateriaal rij ik naar huis. Hier ga ik direct aan de slag met de montage van de Same Day Edit. Keurig op tijd is deze af en kan ik hem doorsturen naar de ceremoniemeesters. En ’s avonds hebben zowel het bruidspaar als hun gasten genoten van de samenvatting van de dag.

Henk & Marije, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en heel veel liefde en geluk toegewenst voor de toekomst.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Henk & Marije, Trouwfilm Wekerom, Videograaf Wekerom, Videograaf Harskamp, Trouwfilm Harskamp, Trouwfilm Lunteren, Videograaf Lunteren, Hugo de Vries, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland