Trouwfilm Gouda: Arjen & Roos zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Videograaf gaat naar Ridderkerk…

waar Roos zich klaarmaakt voor deze bijzondere dag. De weersverwachting is niet positief, en terwijl ik onderweg ben, vallen er een paar flinke regenbuien. En wanneer ik om 7.15 uur mijn auto in Ridderkerk parkeer, hagelt het zelfs een beetje.
Ik wacht even tot de bui is overgetrokken en bel daarna aan bij de bruid. Roos is al bijna klaar en gaat haar trouwjurk aantrekken.
Niet veel later komt Arjen aanrijden en volgt de welbekende First Look. Roos stapt bij Arjen in de auto en uitgezwaaid door familie en bekenden rijden ze luid toeterend weg.

Videograaf gaat naar Gouda…

waar het bruidspaar de karakteristieke Sint-Janskerk heeft uitgekozen als decor voor hun bruidsreportage. Onderweg stoppen we even bij de Kralingse plas. Tussen de buien door poseert het bruidspaar bij het water met op de achtergrond de skyline van Rotterdam. Vervolgens rijden we door naar de Sint-Janskerk in Gouda. Imposante pilaren, glas in lood ramen en een prachtig bruidspaar zorgen voor unieke beelden. Terwijl wij hier bezig zijn, verzamelen de daggasten zich in het Stadhuis waar in een idyllische setting het burgerlijk huwelijk zal worden voltrokken.
Na de persoonlijke speech van de ambtenaar mag het bruidspaar gaan staan. De Babs stelt hun de welbekende vraag die ze allebei met een Ja beantwoorden! Na het wisselen van de ringen ondertekenen ze, samen met hun getuigen, de trouwakte.
Hoera, Arjen en Roos zijn getrouwd!
Na de ceremonie wordt op de trap van het Stadhuis de groepsfoto gemaakt. Hierna wordt er bij Gouds Glas getoost op het zojuist gesloten huwelijk. Aansluitend vraagt het bruidspaar in de Sint-Janskerk een zegen over hun huwelijk.
Zodra ik dit op video heb vastgelegd, rij ik naar huis om daar de Same Day Edit te gaan monteren.
En met deze Same Day Edit heeft het bruidspaar ’s avonds hun gasten verrast met een mooi overzicht van de dag. En voor iedereen die er niet bij kon zijn: hierboven is hij nogmaals te bewonderen en ook is hij te zien op Youtube.

Arjen & Roos, bedankt dat jullie mij als videograaf hebben uitgenodigd op jullie trouwdag!
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Arjen & Roos, Trouwfilm Ridderkerk, Videograaf Ridderkerk, Videograaf Rotterdam, Trouwfilm Rotterdam, Videograaf Gouda, Trouwfilm Gouda, Videograaf Zuid-Holland, Trouwfilm Zuid-Holland