Trouwfilm Tricht: Gijsbert & Bertine zijn vandaag getrouwd!
Om de herinnering aan deze dag vast en levendig te houden, hebben ze Cinemora gevraagd om deze dag professioneel op video vast te leggen.

De dag begint

Het is 6.00 uur als de wekker gaat. Ik stap uit bed en ga me klaar maken voor vandaag. Een klein uurtje later ben ik de auto aan het inladen en vertrek ik richting Tricht. Bertine is al bijna klaar en een kwartier later heeft ze haar prachtige trouwjurk aan. Het eerste grote moment van vandaag is aangebroken: het opgehaald worden door de bruidegom!

Gijsbert komt aanrijden in een grote Landrover die hij speciaal voor deze dag geregeld heeft. Trots stapt de bruid in en rijden we naar Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt voor de foto- en videoreportage.
De rustige omgeving en het heerlijke weer zorgen er voor dat het bruidspaar volop geniet en dit levert uiteraard mooie beelden op. De tijd vliegt voorbij en dan is het tweede belangrijke moment van de dag aangebroken: de huwelijksceremonie.

Ceremonie en reportage van de daggasten

Hiervoor rijden we naar De Duikenburg in Echteld waar de daggasten het bruidspaar onder luid applaus verwelkomen. Dankzij het fantastische weer vindt de huwelijksceremonie buiten plaats en na een korte persoonlijke toespraak mag het bruidspaar gaan staan om elkaar het Ja-woord te geven. 
Na het tekenen van de trouwakte door het bruidspaar en de getuigen is de trouwceremonie afgelopen.

Omdat het inmiddels 12 uur is, wordt er voor een heerlijke lunch gezorgd. Vervolgens gaan we naar Kwintelooyen nabij Rhenen/Veenendaal voor de reportage van de daggasten. In de schaduw van de bosrand poseren het bruidspaar en hun gasten vrolijk voor de camera’s.

Vervolgens gaat het bruidspaar naar de kerk in Scherpenzeel om een zegen te vragen over hun huwelijk.
Voor mij zit mijn taak als cameraman er op. Daarom ga ik naar huis waar ik als editor de Same Day Edit ga monteren. ’s Avonds heb ik deze doorgestuurd naar de ceremoniemeesters die er voor gezorgd hebben dat iedereen ervan kon genieten.

Reactie die ik de volgende dag al heel vroeg van het bruidspaar kreeg: “Goedemorgen Wilfred, wat was de Same Day Edit ontzettend mooi. We hebben er allemaal van genoten. Onze complimenten hiervoor!

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Gijsbert & Bertine, Trouwfilm Tricht, Videograaf Tricht, Videograaf Beesd, Trouwfilm Beesd, Trouwfilm Mariënwaerdt, Trouwfilm Echteld, De Duikenburg Echteld, Videograaf Echteld, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland