Trouwfilm Giethoorn – Overijssel: Jeroen & Evelien zijn getrouwd!
Deze Same Day Edit kon het bruidspaar dezelfde avond aan al hun gasten laten zien!

Deze Same Day Edit begint in Sint-Jansklooster…

waar het zonnetje uitbundig schijnt en de vogels vrolijk fluiten.
Het is halverwege de ochtend en zowel de bruid als de bruidegom zijn druk bezig met zich klaar te maken voor deze grote dag.
Niet veel later zijn ze allebei klaar en zijn familie en vrienden er getuigen van als er een rode Ferrari voor het huis van de bruid stopt. De bruidegom stapt uit, loopt naar de deur en dan is er het ‘First Look’ moment.
Hierna stapt het bruidspaar in de auto en rijden ze, uitgezwaaid door familie, vrienden en buren, luid toeterend weg.

De bruidsreportage vindt plaats bij Villa Ramswoerthe in Steenwijk…

maar onderweg hier naar toe stoppen we even bij de Belterwijdeplas. Met het kabbelende water op de achtergrond weten we mooie plaatjes te schieten en het bruidspaar geniet er ook zichtbaar van. Hierna gaan we naar Villa Ramswoerthe in Steenswijk waar de sessie afronden.
Ondertussen arriveren de daggasten en is het tijd geworden om het burgerlijk huwelijk te voltrekken.
Na de persoonlijke speech van de ambtenaar mag het bruidspaar gaan staan. De Babs stelt hun de welbekende vraag die ze allebei met een Ja beantwoorden! Na het wisselen van de ringen ondertekenen ze, samen met hun getuigen, de trouwakte.
Hoera, Jeroen en Evelien zijn getrouwd!

De trouwfilm eindigt in Giethoorn…

waar we eerst naar Grand Café Fanfare gaan. Hier staat een heerlijke bruidstaart klaar om aangesneden te worden. Aansluitend wordt er getoost op het kersverse bruidspaar en geniet iedereen op het terras van het heerlijke weer.
Deze mooie dag wordt afgesloten met een ontspannen vaartochtje door Giethoorn met restaurant Smit als eindbestemming en feestlocatie.
Natuurlijk is deze ‘Same Day Edit’ ook te zien op Youtube.

Jeroen & Evelien, bedankt dat jullie mij als videograaf hebben uitgenodigd op jullie trouwdag!
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Jeroen & Evelien, Trouwfilm Steenwijk, Videograaf Steenwijk, Videograaf Villa Ramswoerthe, Trouwfilm Villa Ramswoerthe, Videograaf Overijssel, Trouwfilm Overijssel