Trouwfilm Ewijk: Gertjan & Femke zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Trouwfilm – het begin

Donderdag 26 september 2021 om 5.40 uur.
Het is aardedonker wanneer ik Eck en Wiel achter me laat. Via smalle kronkelende polderwegen en dijkjes arriveer ik drie kwartier later bij het ouderlijk huis van de bruidegom. Ondanks dit vroege uur is de bruidegom al wakker, heeft zijn trouwpak al aan, en staat klaar om te vertrekken. Hij krijgt nog vlug zijn corsage opgespeld en dan is het tijd geworden om naar Veenendaal te gaan.
Zodra Gertjan bij het ouderlijk huis van Femke heeft aangebeld, doet hij een paar stappen terug. De stralende bruid opent de deur loopt naar de bruidegom. Ze tikt hem op de schouder en er volgt een innige omhelzing. Hierna wordt er gekust en nemen ze de tijd om elkaar eens goed te bekijken.

Trouwfilm – de reportage

Na al deze commotie is het tijd geworden voor de foto- en videoreportage. Hiervoor gaan we naar Slot Doddendael in Ewijk. Later vandaag zal hier ook de ceremonie worden voltrokken. Het is nog best fris, maar gelukkig breekt halverwege de reportage de zon door. Dit zorgt naast een aangename temperatuur, ook nog eens voor prachtige beelden.
Ondertussen zijn de daggasten ook bij het slot aangekomen en verwelkomen het bruidspaar met een hartelijk applause.

Trouwfilm – de ceremonie

De ambtenaar van de burgerlijke stand begint de ceremonie met een persoonlijke speech. Hoe is hun jeugd verlopen en hoe hebben ze elkaar ontmoet. Na het Ja-woord worden de ringen gewisseld en zijn Gertjan en Femke getrouwd!
Na dit officiële moment is er tijd voor wat ontspanning in de vorm van de lunch en groepsfoto’s.
Wanneer iedereen is vastgelegd rijden we naar Ede waar het bruidspaar in de Oude Kerk een zegen over hun zojuist gesloten huwelijk vraagt.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Trouwfilm Gertjan & Femke, Trouwfilm Ewijk, Videograaf Ewijk, Trouwfilm Leerdam, Videograaf Leerdam, Videograaf Ede, Trouwfilm Ede, Trouwfilm Veenendaal, Videograaf Veenendaal, Slot Doddendael, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland