Trouwfilm Kootwijkerbroek: vandaag zullen Edwin & Germa elkaar hun Ja-woord gaan geven. Als videograaf is het mijn taak om dit, en alles wat er om heen gebeurt, professioneel op video vast te leggen.

De dag begint

Stevige regenbuien zijn de afgelopen dagen en weken over ons land getrokken. Ook afgelopen nacht is het niet droog gebleven. Zelfs wanneer ik om 5.45 uur Eck en Wiel achter me laat, valt de regen met bakken uit de lucht. Af en toe zit er zelfs hagel bij en met angst en beven begeef ik me richting het ouderlijk huis van de bruid.

De ontmoeting

Welke grens ik het afgelopen half uur ben over gegaan dat weet ik niet, maar als ik bij Germa arriveer, is het droog. Buiten wordt alles in gereedheid gebracht voor de ontmoeting en binnen zijn zowel de kapster als visagiste druk bezig met de bruid. Ik maak hier wat mooie shots van en ga ik naar bruidegom Edwin in Barneveld om hier ook nog wat te filmen. Uitgezwaaid door familie en vrienden vertrekt hij met zijn Lamborghini Aventador Roadster richting Kootwijkerbroek.
Familie, vrienden en buren staan hem al op te wachten en ook de zon wil dit moment niet missen. Zodra Edwin heeft aangebeld, gaat de deur open en komt er een stralende Germa naar buiten.

De foto- en videoreportage

Het bruidspaar heeft voor de locatie “Tuin de Lage Oorsprong” in Oosterbeek gekozen om daar hun reportage te maken. Deze groene oase, gelegen het gelijknamige Landgoed, vormt een prachtig decor voor dit vrolijke bruidspaar. Ook de zon is volop aanwezig en hoewel het af en toe wat fris aanvoelt, geniet het bruidspaar zichtbaar van dit mooie moment.

Trouwen bij Hugo de Vries in Lunteren

Terwijl wij genieten van de rust in Oosterbeek, is het bij Hugo de Vries in Lunteren een drukte van belang. De trouwzaal moet worden klaargemaakt en de eerste daggasten arriveren. Dan komt ook het bruidspaar aan en kan de huwelijksplechtigheid beginnen. Helaas kan, in verband met corona, niet iedereen aanwezig zijn. Voor deze mensen heb ik een live-stream van de ceremonie opgezet zodat ze thuis konden meekijken.

Same Day Edit

Naast de live-stream heb ik ook een Same Day Edit gemonteerd. Op deze manier konden familie, vrienden, collega’s en kennissen met het bruidspaar meegenieten van alle hoogtepunten van deze bijzondere dag.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Edwin & Germa, Trouwfilm Barneveld, Videograaf Barneveld, Videograaf Kootwijkerbroek, Trouwfilm Kootwijkerbroek, Trouwfilm Tuin de Lage Oorsprong, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland