Trouwfilm Ederveen: Jacco & Erica zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Vandaag is de grote dag van Jacco en Erica. Als videograaf ben ik door het bruidspaar gevraagd om van deze speciale dag hun trouwfilm en Same Day Edit te maken.

Het begin van de trouwfilm…

Het is 4:20 uur als de wekker gaat. Versuft rol ik uit bed en maak mij klaar voor mijn eerste trouwfilm van dit jaar.
Na een stevig ontbijt en een bakje koffie laad ik mijn film-gear in de auto en vertrek naar Ederveen. Na wat geglij en geglibber (het heeft vannacht gevroren) kom ik keurig op tijd aan bij het ouderlijk huis van de bruidegom. Even later arriveert ook de fotograaf en gaan we aan de slag.
Een kwartiertje later rijden we samen naar de bruid in Wekerom die al bijna helemaal klaar is. Zodra ze haar trouwjurk heeft aangedaan komt Jacco aanrijden. Als verrassing rijdt hij in hun eigen auto. Na de ontmoeting komt gelukkig de echte trouwauto voorrijden. De bruid stapt in en we gaan naar Doorwerth voor de foto- en videoreportage.

Het vervolg van de trouwfilm…

Het is nog koud en een beetje donker. Daarom gaan we eerst naar “Frank Pouwer Bijzondere Bouwmaterialen”. Het bruidspaar poseert vrolijk tussen het authentieke hout. Ook binnen is het vrij fris maar gelukkig kan het bruidspaar zich warmen bij het brandende haardvuur.
Buiten is het licht geworden en wij rijden naar het naastgelegen Kasteel Doorwerth. Het kasteel en de opkomende zon zorgen voor adembenemende beelden.
Veel te snel gaat de tijd voorbij en moeten wij weer terug naar Ederveen. Hier hebben de daggasten zich verzameld om de huwelijksplechtigheid bij te wonen.
Nadat de Babs zich heeft voorgesteld volgt er een korte toespraak waarna hij het bruidspaar verzoekt om te gaan staan, elkaar de rechterhand te geven en te antwoorden op de vragen die gesteld zullen worden. Natuurlijk zegt het bruidspaar JA en na het wisselen van de ringen ondertekenen ze de trouwakte. Ook de getuigen zetten hun handtekening en dan is dit huwelijk een feit.

Het einde van de trouwfilm…

Na de ceremonie vraagt het bruidspaar een zegen over hun huwelijk. Ondertussen ben ik druk bezig met de montage van de Same Day Edit die het bruidspaar ’s avonds tijdens de Walk-In wil laten zien.
Na het aansnijden van de bruidstaart maak ik de montage af en zit voor mij mijn taak als videograaf er op.

Het begin van een toekomst samen…

Jacco en Erica, bedankt dat ik als videograaf jullie trouwfilm mocht maken en ik wens jullie een mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Jacco & Erica, Trouwfilm Ederveen, Videograaf Ederveen, Videograaf Wekerem, Trouwfilm Wekerom, Trouwfilm Doorwerth, Videograaf Doorwerth, Kasteel Doorwerth, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland