Trouwfilm Echteld – Gelderland: Rudy & Marieke zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Voor deze mooie trouwfilm…

ben ik door het bruidspaar gevraagd om naar Veenendaal te komen. De weersverwachting is goed en ik heb er veel zin in. Precies op tijd kom ik aan bij Marieke, de bruid van vandaag. Ze is al bijna klaar en een half uurtje later komt Rudy aanrijden. Na de ‘First Look’ stapt het bruidspaar in de auto en rijden ze, uitgezwaaid door familie en buren, luid toeterend weg.

De trouwvideo gaat verder bij kasteel Wijenburg in Echteld…

waar het vrolijke bruidspaar zichtbaar geniet van de reportage. In en om het kasteel zijn genoeg mooie plekjes te vinden en het is jammer dat de tijd zo snel voorbij gaat.
Terwijl we weer richting Veenendaal rijden, gaan we nog even langs Overberg om hier nog wat mooie plaatjes te schieten.

De Westerkerk in Veenendaal…

is de plaats waar zowel het burgerlijk huwelijk als de inzegening plaatsvinden.
Na de persoonlijke speech van de ambtenaar mag het bruidspaar gaan staan. De Babs stelt hun de welbekende vraag die ze allebei met een Ja beantwoorden! Na het wisselen van de ringen ondertekenen ze, samen met hun getuigen, de trouwakte.
Hoera, Rudy en Marieke zijn voor de wet getrouwd!
Aansluitend vindt de inzegening plaats en dan zijn alle officiële momenten achter de rug. Hierna gaat iedereen naar Kasteel Wijenburg in Echteld waar het bruidspaar en hun gasten de rest van de dag zullen verblijven.
Deze video is ook te zien op Youtube.

Rudy & Marieke, bedankt dat jullie mij als videograaf hebben uitgenodigd op jullie trouwdag!
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Rudy & Marieke, Trouwfilm Veenendaal, Videograaf Veenendaal, Videograaf Echteld kasteel Wijenburg, Trouwfilm Echteld kasteel Wijenburg, Videograaf Overberg, Trouwfilm Overberg, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland