Trouwfilm Dussen: Pieter Jan & Thirza zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Vandaag is de grote dag van Pieter Jan en Thirza. Als videograaf ben ik door het bruidspaar gevraagd om hun huwelijk op video vast te leggen.

De trouwfilm begint met…

Een laatste check en dan het is tijd geworden om richting Nederhemert te gaan. Ik mag de dag beginnen bij de bruidegom en zoals bijna elke bruidegom, heeft ook Pieter Jan niet veel tijd nodig om zich klaar te maken.
Hierna rijden we naar de bruid in Werkendam die ook al helemaal klaar staat. Zodra de trouwauto de straat in rijdt, begint bij het bruidspaar de spanning licht te stijgen. Het uur van de ontmoeting komt er aan.
Zodra Pieter Jan heeft aangebeld verschijnt er een stralende Thirza in de deuropening. Vlug loopt ze op haar bruidegom af en er volgt een innige omhelzing.

De trouwfilm vervolgt met…

Na dit bijzondere moment rijden we eerst naar kasteel Dussen voor de fotoreportage. Maar omdat het onder de bomen erg donker is, besluiten we om naar een authentieke molen in de buurt te rijden.
Het uitgestrekte landschap met de opkomende zon ziet er adembenemend uit. Daarom neem ik even de tijd om dit rustig met mijn drone te filmen. Het bruidspaar geniet ook zichtbaar van dit moment, maar na verloop van tijd moeten we toch terug naar het kasteel.
Hier arriveren de eerste daggasten om de huwelijksplechtigheid bij te wonen.
Nadat de babs zich heeft voorgesteld volgt er een korte toespraak waarna ze het bruidspaar verzoekt om te gaan staan, elkaar de rechterhand te geven en te antwoorden op de vragen die gesteld zullen worden. Natuurlijk zegt het bruidspaar JA en na het wisselen van de ringen ondertekenen ze de trouwakte. Ook de getuigen zetten hun handtekening en dan is dit huwelijk een feit.

De trouwfilm eindigt met…

Na de ceremonie vraagt het bruidspaar een zegen over hun huwelijk. Ondertussen ben ik bij partycentrum “Het Brabantse Land” in Giessen druk bezig met de montage van de trouwclip voor ’s avonds tijdens het feest.
Na het aansnijden van de bruidstaart brengt iedereen een toost uit op dit vrolijke en kersverse bruidspaar!

Pieter Jan en Thirza, bedankt dat ik als videograaf jullie trouwfilm mocht maken en ik wens jullie een mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Pieter Jan & Thirza, Trouwfilm Dussen, Videograaf Dussen, Videograaf Nederhemert, Trouwfilm Nederhemert, Trouwfilm Werkendam, Videograaf Werkendam, Kasteel Dussen, Videograaf Noord Brabant, Trouwfilm Noord Brabant