Trouwfilm Doorwerth – Gelderland: Nico & Hester zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Voor de eerste trouwfilm van dit jaar…

reis ik af naar Barneveld. De weersverwachting is niet zo best, en hoe dichter ik mijn einddoel nader, hoe donkerder de lucht wordt. Dan barst de bui in alle hevigheid los. Brr, hopelijk trekt hij snel over.
Precies om half acht kom ik aan bij de bruid. Hester is al klaar en staat al vol verwachting op haar Nico te wachten. Precies op tijd komt hij aanrijden en parkeert de trouwauto voor de deur. De bui is gelukkig grotendeels overgetrokken wanneer het moment van de ‘First Look’ daar is.
Omdat het toch weer een beetje begint te regenen, stapt het bruidspaar snel in de auto. Uitgezwaaid door familie en buren rijden ze luid toeterend weg.

De trouwvideo gaat verder bij Frank Pouwer in Doorwerth…

waar het bruidspaar vrolijk tussen de historische bouwmaterialen poseert. Gelukkig is het hier warm en droog. De iets wat donkere ruimte zorgt voor een romantische sfeer en levert een mooie reportage op. Inmiddels is het buiten droog geworden en maken we de reportage af bij Kasteel Doorwerth.

Kasteel Doorwerth is ook de plaats…

waar in een idyllische setting het burgerlijk huwelijk wordt voltrokken.
Na de persoonlijke speech van de ambtenaar mag het bruidspaar gaan staan. De Babs stelt hun de welbekende vraag die ze allebei met een Ja beantwoorden! Na het wisselen van de ringen ondertekenen ze, samen met hun getuigen, de trouwakte.
Hoera, Nico en Hester zijn getrouwd!
Na de ceremonie is het moment van de groepsfoto en ook afzonderlijke groepjes worden vastgelegd. Hierna is de lunch die iedereen zich goed laat smaken. Vervolgens gaan het bruidspaar en hun daggasten naar de kerk in Barneveld. Terwijl het bruidspaar een zegen over hun huwelijk vraagt, rij ik naar huis om daar de Same Day Edit te gaan monteren.
Met deze Same Day Edit heeft het bruidspaar ’s avonds hun gasten verrast met een mooi overzicht van de dag. En voor iedereen die er niet bij kon zijn: hierboven is hij nogmaals te bewonderen en ook is hij te zien op Youtube.

Nico & Hester, bedankt dat jullie mij als videograaf hebben uitgenodigd op jullie trouwdag!
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Nico & Hester, Trouwfilm Barneveld, Videograaf Barneveld, Videograaf kasteel Doorwerth, Trouwfilm kasteel Doorwerth, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland