Trouwfilm Lienden: Bert & Lisanne geven elkaar vandaag hun Ja-woord. Cinemora is als videograaf aanwezig en maakt van deze dag een schitterende trouwfilm.

De dag begint

De wekker gaat. Het is 6.00 uur en ik spring uit bed. Bert en Lisanne gaan vandaag trouwen en ik mag daar als videograaf bij zijn.
Na een stevig ontbijt begin ik met het inladen van alle spullen die ik vandaag denk nodig te hebben. Ik start de auto en tien minuten later sta ik voor het ouderlijk huis van de bruid.
De kapster is bijna klaar en nadat ik hier wat mooie shots van heb genomen, mag de bruid haar jurk aan gaan trekken. Hierna nog een armband, oorbellen en een luchtje en dan is het wachten is op de bruidegom. Deze wordt helaas wat tegengewerkt door de tijd, maar dan komt hij aanrijden in een prachtige authentieke Dodge.
Een schitterende trouwauto waarmee we na de ontmoeting richting Heerlijkheid Mariënwaerdt rijden.

Het vervolg

We zijn inmiddels op het landgoed aangekomen. Het bruidspaar heeft er duidelijk veel zin in en geniet van dit moment. Vrolijk en liefdevol poseren ze voor de camera en de tijd vliegt voorbij. Terwijl wij zo bezig zijn, verzamelen de daggasten zich op het GeoFort in Herwijnen. Als iedereen door de ceremoniemeesters is opgesteld, komt het bruidspaar al toeterend over de brug rijden.
Nadat iedereen het bruidspaar bewonderd en begroet heeft, is het tijd geworden voor de huwelijksceremonie. In een intieme setting geeft het bruidspaar elkaar hun Ja-woord en ondertekenen ze de trouwakte. Aansluitend vragen ze een zegen over hun zojuist gesloten huwelijk.

De afsluiting

Omdat er vanwege beperkende Corona-maatregelen geen feest gegeven mag worden, heeft het bruidspaar een Drive Thru georganiseerd. Familie, vrienden en kennissen krijgen zo toch de gelegenheid om het bruidspaar te feliciteren en geluk te wensen. Tijdens de Drive Thru wordt iedereen verwend met allerlei lekkers en kunnen ze de Same Day Edit bekijken die ik razendsnel gemonteerd heb.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Bert & Lisanne, Trouwfilm Lienden, Videograaf Lienden, Videograaf Herwijnen, Trouwfilm Herwijnen, Trouwfilm GeoFort Herwijnen, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland