Trouwfilm Baarn: Bram & Marjan zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Vandaag is het grote dag van Bram en Marjan. Ze gaan elkaar hun Ja-woord geven. En als bruidsvideograaf ben ik uitgenodigd om hun trouwfilm te maken.

Donker, koud en druilerig begint deze trouwfilm.

Het is donker en een beetje druilerig als ik in de auto stap. De navigatie stel ik in op Westbroek en terwijl ik weg rij, wordt de route berekend. Ongeveer 60 minuten rijden.
Dit klopt precies want een uur later zit ik in Westbroek aan de koffie 😊
Wanneer de kapster klaar is met het bruidskapsel, gaat de bruid met de hele familie ontbijten. Trouwen op een lege maag is niet verstandig.
Zo’n drie kwartier later komt er een enorme zwarte Ford F150 de straat in rijden. Het is de bruidegom met achterop de Pick-up een cross-motor. Misschien handig voor het geval, je weet maar nooit…
Hij belt aan, de deur gaat open en hij mag zijn stralende bruid omhelzen.

Een stralend vervolg van deze trouwfilm.

Na de ontmoeting rijden we naar de molen van Westbroek voor een foto- en videomoment. Vrolijk poseert het bruidspaar op de omloop van de molen. Af en toe komt er een zonnestraaltje door het dikke wolkendek wat het plaatje compleet maakt. Vervolgens rijden we naar de bossen van de Lage Vuursche. De zon schijnt nu volop en tovert de omgeving om tot een sprookjesachtig paradijs. En terwijl wij druk bezig zijn, gebeuren er magische dingen…
Ondertussen tikt de tijd ook gestaag door. Het is zoetjes aan tijd om naar Baarn te vertrekken waar het burgerlijk huwelijk gesloten zal worden. Familie en vrienden hebben zich al bij Landgoed Groot Kievitsdal verzameld en verwelkomen het bruidspaar. Na een persoonlijke speech wordt het bruidspaar verzocht om te gaan staan en elkaar de rechterhand te geven. De ambtenaar stelt hen de bekende vraag: “Verklaart U Bram/Marjan aan te nemen tot u wettige echtgenoot en belooft U getrouw alle plichten te zullen vervullen, die door de wet aan de huwelijkse staat worden verbonden?” waarop zowel bruidegom als bruid deze vraag met een duidelijk JA beantwoorden. Hierna krijgt het bruidspaar een familiewapen aangeboden. Dan volgt het tekenen van de akte door het bruidspaar, de getuigen en de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (Babs). Hoera, Bram en Marjan zijn getrouwd!

De trouwfilm eindigt met…

Na de ceremonie vraagt het bruidspaar een zegen over hun huwelijk in de kerk van Westbroek. Hierna keert iedereen weer terug naar Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn. Na de felicitaties snijdt het bruidspaar de bruidstaart aan en brengt iedereen een toost uit op dit vrolijke en kersverse bruidspaar!

Bram en Marjan, bedankt dat ik als videograaf jullie trouwfilm mocht maken en wens jullie een mooie en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Bram & Marjan, Trouwfilm Westbroek, Videograaf Westbroek, Videograaf Lage Vuursche, Trouwfilm Lage Vuursche, Trouwfilm Baarn, Videograaf Baarn, Landgoed Groot Kievitsdal, Videograaf Utrecht, Trouwfilm Utrecht