Trouwfilm Bennekom: Arjan & Carola zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Begin van de trouwfilm

Vandaag begint mijn dag als videograaf om 6.15 uur bij de bruidegom in Wekerom. Het is nog aardedonker maar Arjan is al bijna klaar. Jas aan, schoenen aan en dan is het tijd om te gaan. De zon komt op als we door de bossen richting het ouderlijk huis van de bruid in Bennekom rijden. En als Arjan hier heeft aangebeld, verschijnt er een stalende bruid in de deuropening.

Trouwreportage

Omdat het droog is, gaan we na de ontmoeting naar de Ginkelse Heide voor de foto- en videoreportage. Het vrolijke bruidspaar en de prachtige locatie leveren schitterende beelden op. De tijd vliegt voorbij, en als we hier genoeg materiaal hebben geschoten gaan we nog even naar Kasteel Hoekelum in Bennekom. Daarna rijden we terug naar het ouderlijk huis van de bruid waar de daggasten zich inmiddels verzameld hebben. Na het aansnijden van de bruidstaart en een kop koffie gaan we weer terug naar Kasteel Hoekelum.
Hier geeft het bruidspaar elkaar hun Ja-woord en wordt het burgerlijk huwelijk gesloten. Na het wisselen van de ringen en het tekenen van de trouwakte door het bruidspaar en hun getuigen, is de ceremonie afgelopen.
De daggasten gaan alvast naar buiten en niet veel later verschijnt het bruidspaar op het balkon voor de traditionele balkonscene.

Same Day Edit

Na de lunch vraagt het bruid een zegen over hun huwelijk in de Petrakerk te Lunteren. Zodra het bruidspaar de kerk is binnengegaan, rij ik naar huis waar ik de Same Day Edit ga monteren.
En ’s avonds is deze korte trouwvideo afgespeeld tijdens de receptie in de Molen van Harskamp.
Zo konden alle aanwezigen deze mooie dag met het bruidspaar meebeleven!

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Arjan & Carola, Trouwfilm Wekerom, Videograaf Wekerom, Videograaf Ede, Trouwfilm Ede, Trouwfilm Bennekom, Videograaf Bennekom, Kasteel Hoekelum, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland