Trouwfilm Apeldoorn – Gelderland: Gert-Jan & Tineke zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Ga met deze mooie trouwvideo mee naar Terwolde…

waar ik om half 7 in de ochtend bij de bruid het erf op rij. Tineke is vandaag extra vroeg opgestaan en zit bij de kapster. Nog even de laatste dingetjes en dan mag ze haar trouwjurk aan gaan trekken.
Als ze helemaal klaar is belt Gert-Jan aan. Snel doet ze de deur open en volgt er een innige begroeting! Dan stapt ze vrolijk bij Gert-Jan in de auto.

De trouwvideo gaat verder bij Paleis het Loo in Apeldoorn…

waar we anderhalf uur lang heel veel mooie plekjes van deze mooie tuin bezoeken. Bos, water en bruggetjes, hier is echt vanalles te vinden. Het vrolijke bruidspaar in deze bijzondere omgeving levert vanzelfsprekend schitterende beelden op. Helaas tikt de klok verder en moeten door naar Twello waar het burgerlijk huwelijk wordt voltrokken.
Na de persoonlijke speech van de ambtenaar mag het bruidspaar gaan staan. De Babs stelt hun de welbekende vraag die ze allebei met een Ja beantwoorden! Na het wisselen van de ringen ondertekenen ze, samen met hun getuigen, de trouwakte.
Hoera, Gert-Jan en Tineke zijn getrouwd!
Vervolgens gaan we naar Apeldoorn waar het bruidspaar in de Victorkerk een zegen vraagt over hun zojuist gesloten huwelijk.

De trouwfilm eindigt in Eerbeek…

en wel bij Bosque waar een heerlijk bruidstaart klaar staat. Zodra het bruidspaar deze heeft aangesneden begin ik met de montage van de ‘Same Day Edit’.
En zo kon kon het bruidspaar ’s avonds hun gasten verrassen met een compleet overzicht van de dag. En voor iedereen die er niet bij kon zijn: hierboven is hij nogmaals te bewonderen en ook is hij te zien op Youtube.

Gert-Jan & Tineke, bedankt dat jullie mij als videograaf hebben uitgenodigd op jullie trouwdag! Met veel plezier heb ik jullie Same Day Edit en trouwfilm gemaakt!
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Gert-Jan & Tineke, Trouwfilm Terwolde, Videograaf Terwolde, Videograaf Apeldoorn, Trouwfilm Apeldoorn, Trouwfilm Paleis het Loo Apeldoorn, Videograaf Paleis het Loo Apeldoorn, Trouwfilm Twello, Videograaf Twello, Trouwfilm Eerbeek, Videograaf Eerbeek, Videograaf Gelderland, Trouwfilm Gelderland