Trouwfilm Andijk: Michael & Yessica zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Lang hebben ze naar deze dag uitgekeken. Door corona is hun trouwdag verschillende keren uitgesteld. Maar vandaag gaat het allemaal gebeuren: Michael en Yessica gaan trouwen!
Als videograaf ben ik aanwezig om van deze dag een mooie trouwfilm te maken.

De trouwfilm begint in Zwaag…

en dat is voor mij een heel eind rijden. Onderweg heb ik te maken met flinke buien, soms met hagel en zware windstoten. Gelukkig wordt er voor later op de dag wat beter weer voorspelt. Dus ik rij vol goede moed via Utrecht en Amsterdam naar Zwaag waar de bruidegom zich aan het klaarmaken is.

De trouwfilm gaat verder in Andijk…

want wanneer ik de bruidegom gefilmd heb, ga ik naar de bruid in Andijk. Ook nu valt er nog even een pittige bui, afgewisseld door een waterig zonnetje. Wanneer Yessica haar trouwjurk heeft aangedaan, klinkt er buiten luid getoeter. De bruidegom komt er aan!
Na de emotionele ontmoeting vertrekken wij voor de foto- en videoreportage.
Hiervoor gaan we eerst naar een strandje in de buurt. Het waait flink maar gelukkig is het droog.
Na de benodigde beelden geschoten te hebben, rijden we door naar Robacher’s Watermolen in Hauwert.

De trouwfilm eindigt in Hauwert…

waar we, voordat alle daggasten arriveren, nog wat fraaie beelden weten te schieten.
Na het diner staat de ceremonie op de planning. Het bruidspaar heeft Dirk Zeelenberg uitgenodigd om het praatje te houden. De stemming zit er al snel in en niet veel later zijn meer dan 100 gasten getuigen als het bruidspaar Ja tegen elkaar zegt. Na het officiële gedeelte opent het bruidspaar de feestavond met een openingsdans.

Michael en Yessica, bedankt dat ik als videograaf jullie trouwfilm mocht maken. Ik wens jullie een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Same Day Edit, Trouwfilm Michael & Yessica, Trouwfilm Zwaag, Videograaf Zwaag, Videograaf Andijk, Trouwfilm Andijk, Trouwfilm Hauwert, Videograaf Hauwert, Videograaf Noord-Holland, Trouwfilm Noord-Holland