Trouwfilm Alphen aan den Rijn – Archeon: Harmen & Judith zijn getrouwd!
Een korte impressie van deze mooie dag…

Trouwfilm Zevenhuizen

Het is nog helemaal donker wanneer ik ’s ochtends om half 7 richting Zevenhuizen vertrek. Af en toe valt er wat regen. Was al voorspeld maar toch hoop ik dat het vandaag mee zal vallen.
Om iets voor acht sta ik bij bruid Judith voor de deur. Ze is al bijna klaar en 20 minuten later komt bruidegom Harmen aanrijden. Dan volgt de First Look en even later rijden we richting Gouda voor de foto- en videoreporage.

Bruidsreportage Gouda

We starten de reportage in de Sint-Janskerk van Gouda. Op de achtergrond klinkt een koor dat aan het oefenen is voor de komende kerst. Het bruidspaar geniet van dit moment en nadat we buiten nog wat beelden hebben geschoten, verlaten we Gouda.

Trouwen Archeon Alphen aan den Rijn

De daggasten hebben zich ondertussen verzameld bij het Archeon in Alphen aan den Rijn. Onder luid applaus verwelkomen ze het bruidspaar. Na een korte pauze begint de persoonlijke ceremonie. Het bruidspaar zit gezellig naast een knapperend haardvuur en ook de kerstboom zorgt voor de nodige sfeer. Na het Ja-woord en het wisselen van de ringen ondertekenen het bruidspaar en hun getuigen de trouwakte.
Vervolgens snijdt het bruidspaar de bruidstaart aan en toosten ze met iedereen op hun zojuist gesloten huwelijk. Dan is er een moment voor de reportage van de daggasten en tussen de buien door levert dit mooie en spontane plaatjes op.

Videograaf Boskoop

’s Middags vraagt het bruidspaar in de kerk van Boskoop een zegen over hun huwelijk.
Voor mij zit de dag er op en met het nodige filmmateriaal rij ik tevreden naar huis.
Uiteraard is deze trouwclip ook te zien op Youtube.

Harmen & Judith, bedankt dat ik als videograaf jullie trouwfilm heb mogen maken!
Ik wens jullie samen een hele mooie, gelukkige en liefdevolle toekomst toe.

Tags: Cinematische Trouwfilm, Trouwfilm Harmen & Judith, Trouwfilm Zevenhuizen, Videograaf Zevenhuizen, Trouwfilm Gouda, Videograaf Gouda, Videograaf Alphen aan den Rijn, Trouwfilm Alphen aan den Rijn