Mix van hoogtepunten & details

Feature Film

12
uur filmen
30
minuten film
1 x
ceremonie
1899 ,00
euro
Feature film

Veel bruidsparen kiezen bewust voor het pakket ‘Feature Film’ van Cinemora. En daar hebben ze een hele goede reden voor.
Want dit pakket bestaat uit maar liefst 12 uur filmen¹, inclusief een trouwfilm van ± 30 minuten en een ‘Same Day Edit’ van ongeveer 3-5 minuten. En dit is nog niet alles!
Ook de hele trouwceremonie óf kerkelijke inzegening is inbegrepen. Van het begin tot het eind, gefilmd met meerdere camera’s. Zelfs de trouwambtenaar of voorganger krijgt een kleine microfoon opgespeld, zodat er geen woord verloren hoeft te gaan.
Tijdens de montage selecteer ik afwisselend beelden van de verschillende camera’s. Dit levert een dynamische video op waar iedereen graag naar zal kijken!
In totaal levert dit pakket gemiddeld ruim 60 minuten gemonteerde video op.

Omdat er 12 uur filmen is inbegrepen, is het vaak mogelijk om de volgende momenten van jullie trouwdag op video vast te leggen:

– de laatste voorbereidingen van de bruid en eventueel de bruidegom;
– de ontmoeting;
– de fotoreportage;
– de hele trouwceremonie;
– de groepsfoto;
– de toost & het aansnijden van de bruidstaart;
– het diner;
– begin van het feest.

Uiteraard is ook dit pakket inclusief drone².

Jullie mogen voor de montage van zowel de trouwfilm als de ‘Same Day Edit’ zelf muziek aanleveren.
Voor de trouwfilm is één correctieronde inbegrepen. Dit houdt in dat ik, na de montage, een conceptversie online plaats. Hiervan stuur ik een link naar jullie door, waarna jullie eventuele kleine wijzigingen kunnen doorgeven. Na akkoord lever ik de gemonteerde video’s af op een luxe USB-Stick.

¹ Meerprijs extra uren: € 30,00 per half uur.
² Als het weer en de locatie dit toelaten


Aanvraagformulier

Velden met een * zijn verplicht.
Vanzelfsprekend ga ik uiterst zorgvuldig met jullie gegevens om en gebruik deze alleen om jullie aanvraag te behandelen.