Zoveel mensen, zoveel wensen...

Offerte op maat

8 - 16
uur filmen
5 - 60
minuten
5
extra opties
499 ,00
vanaf prijs
Wens en budget in harmonie

Voor de meest voorkomende aanvragen voor een trouwfilm, heb ik speciale pakketten samengesteld. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat deze pakketten niet helemaal aansluiten bij jullie wensen of dagindeling. Daarom kunnen jullie hieronder zelf bepalen welke opties voor jullie trouwfilm van belang zijn.

Willen jullie bijvoorbeeld de laatste voorbereidingen van de bruid of bruidegom wel of niet gefilmd hebben. Is het voldoende om tot aan de kerkdienst te filmen? Of toch liever tot en met het aansnijden van de bruidstaart of de openingsdans met aansluitend een stukje feest?
Iedere offerte is inclusief de inzet van een drone (als het weer en de locatie dit toelaten).

Offerte trouwfilm samenstellen

Tips voor het invullen en aanvragen van een offerte
– het aantal uur filmen: aaneengesloten tijdsvak vanaf het moment dat ik aanwezig ben tot aan mijn vertrek.
– de gemiddelde speelduur van een trouwfilm is zo’n 15 tot 30 minuten met een marge van zo’n 15%.

Hele ceremonie
Wanneer jullie voor deze optie kiezen, dan film ik de hele ceremonie met meer dan één camera.
Tijdens de montage voeg ik al het opgenomen beeldmateriaal samen wat een zeer dynamische trouwceremonie oplevert. Gegarandeerd dat jullie hier met plezier naar zullen kijken.

Same Day Edit
Een ‘Same Day Edit’ is een korte clip met daarin alle hoogtepunten van jullie dag. Deze clip monteer ik razendsnel zodat jullie ’s avonds met al jullie gasten de dag kunnen herbeleven. Dit wordt altijd erg gewaardeerd door zowel het bruidspaar als de gasten.

Trouwfilm op luxe USB-Stick of als digitale download
Recente televisies en computers kunnen jullie trouwfilm direct hiervan afspelen.
Geven jullie voorkeur aan een digitale download? Geen probleem, in dat geval stel ik jullie trouwfilm maximaal 7 dagen beschikbaar op deze website.

Trouwfilm op DVD, Blu-ray of M-Disc
Jarenlang was het de normaalste zaak van de wereld. Een trouwfilm kreeg je op DVD of later op Blu-ray. Het gebruik van deze schijven is de laatste jaren wat afgenomen, maar nog steeds is het mogelijk om jullie trouwfilm op DVD of Blu-ray te plaatsen.
Een DVD of Blu-ray (M-Disc) bevat naast jullie trouwfilm, eventuele ceremonie en Same Day Edit ook een prachtig navigatie menu. Als finishing-touch bedruk ik de schijf in de stijl van het menu en maak ik er een bijpassende cover bij voor de box.
Een collector’s item dat zeker niet mag ontbreken in jullie kast.


Aanvraagformulier

Velden met een * zijn verplicht.
Vanzelfsprekend ga ik uiterst zorgvuldig met jullie gegevens om en gebruik deze alleen om jullie aanvraag te behandelen.