Intiem en verbonden

Livestream van Cinemora

1
stream
30 +
minuten
60 +
kijkers
100 %
verbonden
Op afstand en toch zo dichtbij

Ceremonie of inzegening

Jullie gaan trouwen en dat betekent feest! Het is het feest van de liefde dat je heel graag met familie en vrienden wilt vieren. En gelukkig laat dit feest zich niet door een virus zoals corona tegenhouden.
Toch kan het altijd zo zijn dat belangrijke bruiloftsgasten niet aanwezig kunnen of mogen zijn. En dat is erg jammer. Ze lopen een belangrijk moment in jullie leven mis.
Cinemora biedt jullie daarom de mogelijkheid om de plechtigheid (ceremonie en/of inzegening) live uit te zenden. Want streamen kan bijna altijd. En op deze manier kunnen familieleden en vrienden er toch bij zijn. Zelfs kennissen die in het buitenland zijn kunnen er op deze manier bij betrokken worden.

Via een beveiligde pagina kan iedereen die een persoonlijke uitnodiging van jullie heeft ontvangen, dit bijzondere moment van jullie bruiloft live meekijken. Dit kan vanuit Nederland maar natuurlijk ook van over de hele wereld.
En voor de mensen die door tijdsverschil, werk of andere omstandigheid niet direct mee kunnen kijken, wordt de livestream ook opgenomen. Dankzij deze opname is het mogelijk om de plechtigheid op een later moment terug te kijken.
Tip: voor jullie als bruidspaar is het natuurlijk ook erg bijzonder om ’s avonds of de volgende dag de ceremonie of inzegening terug te kijken.


Hoe werkt het?

Kies hieronder de naam van het bruidspaar waarvan u een uitnodiging ontvangen heeft. Op de achterkant van de kaart staat de link naar hun persoonlijke pagina. Klik hier op en na het invoeren van het wachtwoord, komt u op de pagina waar de live-stream te bekijken is.

Het bruidspaar en Cinemora wensen u veel plezier met kijken!

Edwin ❤ Germa

7 mei 2021

Locatie: Hugo de Vries
Datum: 7 mei 2021
Tijd: 11:15